Error get alias
Error get alias

Новий член Наглядової ради - Володимир Коломоєць,
керівник Pedersen & Partners в Україні

Анастасия Фесун
Pedersen & Partners є однією з глобальних міжнародних компаній, що спеціалізується на Executive Search. Тобто, основний напрямок її діяльності - формування топ-команд, рад директорів, наглядових рад компаній. На сьогодні Pedersen & Partners працює в 50 країнах світу. В Україні компанія розпочала свою діяльність в 2005 році та за короткий час стала лідером у регіоні СНД з призначення керівників. Сильну експертизу команда має у секторах фінансових послуг, товарів повсякденного попиту, роздрібній торгівлі, охороні здоров'я та сільському господарстві. Володимир очолив український офіс Pedersen & Partners у 2016 році. Але у напрямку Executive Search – пошуку, підбору та формуванню топ-команд працює вже 20 років.
Які Ваші очікування від участі у Наглядовій раді проекту «Агрокебети»?
Для мене це чудова можливість докласти свої зусилля, знання та набутий за багато років досвід до формування, сподіваюся, нового покоління топ-менеджерів в аграрному секторі - справжньому локомотиві української економіки. І я сподіваюся, що Наглядова рада і, зокрема моя участь у ній, а також робота з іншими шановними членами ради, допоможе проекту «Агрокебети» вийти на абсолютно новий рівень та масштаби. Хотілося б, щоб ваш проект став знаком якості для власників як українських, так і міжнародних компаній, які працюють на аграрному ринку. Досяг того рівня, коли компанії будуть розуміти, що спеціаліст, який вийшов з «Агрокебетів», їм однозначно цікавий, і вони хотіли би розглянути його кандидатуру на ту чи іншу посаду в своїх управлінських командах.
Якою Ви бачите синергію Вашої компанії та «Агрокебет»? Що плануєте запропонувати проекту від імені Pedersen & Partners?
По-перше, наша компанія буде рада розглядати студентів-кебетів разом з іншими топовими кандидатами на посади як у своїх проектах, так і в проектах своїх клієнтів.

По-друге, оскільки ми багато років працюємо з компаніями, які шукають для себе таланти, ми чудово розуміємо, як бізнес підходить до їх пошуку. Ми також розуміємо очікування компаній та спеціалістів, які відповідають за найм, від кандидатів, яких вони запрошують на роботу. І саме розуміння того, як це відбувається з іншої сторони, може принести велику користь тому, як буде працювати проект «Агрокебети».

Тобто, дуже важливо, щоб проект став не просто формальним центром навчання, а щоб він давав студентам живу, динамічну та сучасну освіту. Став місцем, куди студенти приходять та борються за знання. Підкреслю, людям їх не нав'язують, а вони самі беруть знання, які можуть застосувати на практиці вже сьогодні, які допоможуть їм стати кращою версією себе.
Що Ви можете побажати студентам «Агрокебетів»?
Мої побажання дуже прості: намагайтеся кожен день по-справжньому думати про те, як ви можете стати кращими, що ви можете зробити, щоб стати кращою версією себе завтра. Прагніть того, щоб те, що ви робите сьогодні, приносило цінність та мало глибокий зміст завтра.

І тоді все інше – мотивація, задоволення від роботи, щастя - однозначно прийдуть.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети