«АГРОКЕБЕТИ» — ВСТУП-2023:
ВСТУПНІ ІСПИТИ, КЛЮЧОВІ ДАТИ ТА КОНТАКТИ ДЛЯ КОНСУЛЬТАЦІЙ

«Агрокебети» удосконалений магістерський проєкт, створений у співпраці бізнесу і навчальних закладів. Тут зустрічаються студенти-однодумці, надається підтримка менторів та передбачена піврічна практика у вибраній компанії.
ПОДАВАЙ ЗАЯВКУ — ОТРИМУЙ ОСВІТУ
Вступ до магістерського проєкту «Агрокебети» здійснюється за правилами, затвердженими Міністерством освіти і науки України, оскільки наші випускники отримують дипломи державного зразка.

А також враховуються правила приймальної комісії кожного ЗВО, де здійснюється набір на «Агрокебети».
ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ДЛЯ УЧАСТІ У ВСТУПНИХ МАГІСТЕРСЬКИХ ВИПРОБУВАННЯХ
з 8 до 31 травня приймальні комісії закладів вищої освіти здійснюють реєстрацію на єдине фахове вступне випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиний вступний іспит (ЄВІ) за умови особистої присутності вступника та/або дистанційно.

Реєстрація відбувається за допомогою взаємодії двох сервісів, роботу яких забезпечують Державне підприємство «Інфоресурс» та Український центр оцінювання якості освіти.

Для успішної дистанційної реєстрації дійте за таким алгоритмом.

1.Сформуйте комплект сканованих або фотокопій реєстраційних документів:

  • заповненої заяви-анкети з інформацією для оформлення екзаменаційного листка;
  • документа, що посвідчує особу, зазначеного в анкеті;
  • документа, що підтверджує інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків, або документа, що підтверджує причину невнесення до анкети інформації про РНОКПП;
  • документа про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які завершили навчання в минулі роки);
  • довідки щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома у 2023 році;
  • фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  • медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих (спеціальних) умов для проходження вступних випробувань).
Заповнюючи заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, потенційний магістр має вказати населений пункт, у якому бажає пройти ЄВІ, ЄФВВ, і назву(-и) єдиного фахового вступного випробування (облік та фінанси, право та міжнародне право, економіка та міжнародна економіка, управління та адміністрування, політологія та міжнародні відносини, психологія та соціологія). Майте на увазі, що для проходження ЄФВВ можна вибрати тестування не більше ніж із двох предметних спрямувань.

Зважте також на те, що є обмеження щодо кількості місць у спеціально обладнаних комп'ютерних центрах, запропонованих закордонними партнерами. Тож у разі вичерпання місць у певному місті воно стане недоступним для вибору. Радимо не зволікати з реєстрацією.

2. Надішліть на електронну адресу приймальної комісії скановані або фотокопії реєстраційних документів.

Перш ніж надіслати лист, обов'язково перевірте правильність даних, які зазначили в заяві-анкеті.

3. Отримайте скановану копію екзаменаційного листка.

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену вами в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв'язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Якщо екзаменаційний листок не надійшов на адресу, зазначену вами в заяві-анкеті, за два тижні до початку вступних випробувань, вступник має звернутися до приймальної комісії, до якої надсилав реєстраційні документи, для отримання відповідних роз'яснень.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Нагадаємо, що цьогоріч для вступу до магістратури випробування відбуватимуться в комп'ютерному форматі.
Ми готові тебе проконсультувати!
Для того, щоб переконатися, що ви правильно зрозуміли правила вступу чи якщо хочете поставити уточнюючі питання, звертайтесь до наших координаторів та/або представників приймальних комісій:
Олена Анатоліївна Ковтун

+380 67 538 18 81
ekovtoun@nubip.edu.ua
Віктор Іванович Оничко

+380 99 906 22 63
Аліна Володимирівна

+380 66 397 02 20
a.bubnikovich@snu.edu.ua
Іван Миколайович Мринський

+380 50 686 63 23
mrinskyi@gmail.com
Михайло Іванович Федорчук

+380 97 220 42 14
Сергій Володимирович Костерной

+38-098-75-17-448
pk@tsatu.edu.ua
Наталія Юріївна Мацай

+38 050 767 10 66, +380 98 289 3254
m19050829@gmail.com
Михайло Михайлович Селінний

+380 50 465 06 29
selm@meta.ua
Проєкт «Агрокебети» реалізується за спеціальністю 073 «Менеджмент» в київському Національному університеті біоресурсів і природокористування України (НУБіП) та за спеціальністю 201 «Агрономія» в семи регіональних університетах-партнерах:
  • Сумському національному аграрному університеті (СНАУ);
  • Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля (СНУ ім. В.Даля);
  • Херсонському державному аграрно-економічному університеті (ХДАЕУ);
  • Миколаївському національному аграрному університеті (МНАУ);
  • Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного (ТДАТУ ім.Д.Моторного);
  • Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка (ЛНУ ім. Т. Шевченка);
  • Національному університеті «Чернігівська Політехніка».
Механізм відбору до магістратури цього року такий:
1
На основі ступеня бакалавра ВСІ вступники мають скласти ЄВІ (єдиний вступний іспит), який буде складатися з двох частин:

📌 тест загальної навчальної компетенції, він передбачає перевірку критичного мислення та читання, аналітичного письма, комунікативних навичок, логічного та аналітичного мислення.

📌 тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської на вибір), він дуже схожий на ЗНО, які здають абітурієнти для вступу на бакалаврат, але без аудіювання та письмової частини.
2
У 2023 році розширився список спеціальностей, яким потрібно складати ЄВФФ (єдине фахове вступне випробування), тому для тих, хто обирає навчання в НУБіП, цей іспит також обов'язковий.
МОН вже затвердило календарний план організації та проведення у 2023 році вступних випробувань до магістратури, тому зберігайте собі наступні дати.

Вступні випробування проходитимуть у дві сесії:
  • основна: 23 червня –21 липня;
  • додаткова: 3–16 серпня.

Відповідно до наказу реєстрація осіб, які бажають взяти участь у ЄФВВ та/або ЄВІ, триватиме з 8 до 31 травня включно. Її здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. Зареєстровані учасники отримають екзаменаційний листок, у якому будуть зазначені дані для здійснення входу на інформаційну сторінку «Кабінет вступника».

У додатковий період (12–14 липня) зможуть зареєструватися особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ під час основного періоду реєстрації.

До 18 червня зареєстровані учасники отримають на інформаційній сторінці «Кабінет вступника» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування, а учасники ж додаткової сесії – до 31 липня.

Інформацію про результати основної сесії за шкалою 100–200 балів буде розміщено на персональних сторінках учасників тестування до 25 липня 2023 року, додаткової сесії – до 18 серпня 2023 року.
ЗАВАНТАЖУЙ ГРАФІК ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ У ФОРМАТІ PDF
Програма іспитів:

ЄВІ та ЄФВВ цьогоріч відбуватимуться у формі комп'ютерних онлайн-тестів, які можна буде пройти лише в спеціальних ТЕЦ, створених у населених пунктах України (за погодженням з органами державної влади), а також за кордоном. Перелік країн і міст, де можна буде пройти вступні випробування до магістратури, завчасно з'явиться на нашому сайті.

Завдання тесту загальної навчальної компетентності ЄВІ буде укладено відповідно до Програми тесту загальної навчальної компетентності, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 11 лютого 2022 року № 158.

Завдання тестів з іноземних мов ЄВІ буде укладено відповідно до Програми єдиного вступного іспиту з іноземних мов для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 28 березня 2019 року № 411.

Завдання предметного тесту ЄФВВ буде укладено відповідно до програм предметного тесту єдиного фахового вступного випробування, затверджених наказами Міністерства освіти і науки України від 3 лютого 2022 року № 107.
Підписуйте до нас в соцмережах, щоб не пропустити головних новин та життя кебет:
НАВЧАЙСЯ З ОДНОДУМЦЯМИ ТА РОЗВИВАЙСЯ В АГРО З ПІДТРИМКОЮ МЕНТОРА!
Про проєкт «Агрокебети»:

Освітній проєкт «Агрокебети» ініційовано Алексом Ліссітсею та реалізується асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України з 2019 року. Його мета – підготовка фахівців (farm managers) нового покоління для потреб сучасного агробізнесу.

Новітній освітній проєкт «Агрокебети» реалізується у восьми закладах вищої освіти:
Національному університеті біоресурсів та природокористування України (НУБіП України),
Сумському національному аграрному університеті (СНАУ),
Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля (СНУ ім.В.Даля),
Херсонському державному аграрно-економічному університеті (ХДАЕУ),
Миколаївському національному аграрному університеті (МНАУ),
Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного (ТДАТУ ім.Д.Моторного),
Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка (ЛНУ ім. Т. Шевченка) та
Національному університеті «Чернігівська Політехніка».

Проєкт підтримують провідні компанії України:
New Holland Agriculture, ІМК, Bayer, Галс Агро, МХП, Kuhn, УАПК, Amazone, Credit Agricole, Vaderstad, Посольство Королівства Нідерланди в Україні, International Finance Corporation, Drone.ua, AgroHub, HarvEast.
ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети