Новий член Наглядової ради -
Сергій Кравчук, директор агрохолдингу «Галс Агро»

Анастасия Фесун
Агрохолдинг «Галс Агро» працює у Київській та Чернігівській областях з кінця 90-х років минулого століття. Серед основних напрямків роботи – вирощування та переробка цукрових буряків (входить в Топ-10 виробників цукру в Україні), вирощування та експорт на закордонні ринки яблук екстра-класу (експортер №1), виробництво індичатини (третє місце в Україні). Також «Галс Агро» – найбільший в країні оператор біогазових станцій, який виробляє електроенергію з біомаси по «зеленому тарифу».
Які Ваші очікування від участі у Наглядовій раді проекту «Агрокебети»?
В мене є особистий інтерес від участі, адже в мене підростають діти і я не знаю, якою має бути їхня освіта в аграрній галузі і де вони її мають отримувати. Тому я сподіваюсь, що зможу долучитись до створення нової системи підготовки агроменеджерів та бізнесменів. Це важливо не лише для мене, але і для всієї України. Адже ми – аграрна країна, і це треба визнати.
Якою Ви бачите синергію Вашої компанії та «Агрокебет»?
Ми вже виступаємо спонсорами проєкту та майданчиком для проходження виробничої практики студентами «Агрокебетів». В деяких наших підрозділах є досвід, якого немає ні в кого. Зокрема, мова йде про біотехнології, про багаторічні насадження – мало хто в Україні цим займається.

З іншого боку, звичайно, і в нашій компанії стоїть питання дефіциту кадрів. Але не лише кількості, але й якості підготовки. Ось у цьому наша найбільша зацікавленість у «Агрокебетах».
Що саме ви будете пропонувати Наглядовій раді?
Як член Наглядової ради, я маю цілу низку пропозицій по напрямках, які хотілося б впровадити за згоди всіх членів Наглядової ради. Ми всі знаємо питання, які перед нами стоять: по якості освіти, по кількості спеціалістів, по бажанню працювати в регіонах.

Хочеться вивести програму на якісно інший рівень. Як я бачу, якість та насиченість програми, яку отримають «Агрокебети», набагато кращі за все, що є на ринку. Особливості цьому додає практика, під час якої студенти отримують унікальний досвід на виробництві. Відверто кажучи, я б сам на місяць полишив би роботу, щоб попрацювати на якомусь цікавому виробництві, де є щось цікаве та мені не знайоме.

Треба зробити так, щоб абітурієнти цінували цю освіту: або платили великі гроші, або брали участь у конкурсі в 20 осіб на одне місце.
Що Ви можете побажати студентам «Агрокебетів»?
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети