Error get alias
Error get alias

Проведи лiто з кебетою!

Ми допоможемо отримати від цього літа
максимум знань і вражень
У кожного з нас бували випадки, коли в кінці літа особливо нічого згадати. Робота або навчання, можливо навіть поїздки - але в основному рутинні домашнi справи і звичайні зустрічі, щедро приправлені нестерпною спекою.

Шукаєш нові можливості розвиватися і продуктивно використовувати свій час? Але так багато різних сфер життя, яким потрібно приділити увагу? Не потрібно губитися, план вже є!

Вже пройшов цілий місяць літа та ми вирішили прийти на допомогу! Команда проекту АГРОКЕБЕТИ склала для вас короткий план дій для отримання найбільшої кількості приємних спогадів і знань в останнi місяці літа.

За два місяці виконати всі пункти буде більш, ніж реально. Так що не лінуйтеся і вперед - назустріч успішному літу!

Отримати чек-лист «Літо з кебетою»

«АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети