Error get alias
Error get alias

Безкоштовно готуйся до ЄВІ

Згідно з Правилами Прийому на навчання у 2020 році, конкурсний відбір здійснюється за результатами вступних випробувань. Для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра, обов'язковим є складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ). "АГРОКЕБЕТИ" не виключення!
Как планировать дела чтобы повысить личную эффективность
Абітурієнти матимуть можливість скласти іспити з англійської, німецької, французької або іспанської мови. Необхідний рівень знань – B1-B2 (Згідно із Загальноєвропейськими Рекомендаціями з мовної освіти).

Абітурієнти зазвичай обирають для складання англійську та німецьку мови. У зв'язку з цим, знайшли для вас корисні безкоштовні ресурси для визначення рівня володіння англійською та німецькою мовами.

Ти speak English, і саме англійську складатимеш під час ЄВІ?
  • Скористайся тестом для визначення рівня знань EnglishTag – в залежності від рівня підготовки, потрібно буде вирішити 30-50 завдань, які фокусуються на граматиці і лексиці.
Твої знання німецької не обмежуються ein, zwei, drei, і саме з німецької складатимеш ЄВІ?
  • Перед реєстрацією на іспит радимо заглянути на сайт Goethe Institut і переконатися, що твоїх знань більш ніж достатньо для успішного вступу на магістратуру.
Якщо після проходження тестів результати не дуже радують, головне не панікувати. Пам'ятай, ще є час виправити ситуацію. А ми найближчим часом зробимо добірку ресурсів, які у цьому допоможуть.

«АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети