Error get alias
Error get alias
9 ЗАПИТАНЬ СТУДЕНТУ ПРОГРАМИ «АГРОКЕБЕТИ»
Магістерська програма «Агрокебети» з підготовки Farm Managers нового покоління була започаткована менше року тому. Студенти першого потоку новаторського проєкту були відібрані з кращих - і саме тому, ми знайомимо вас ближче.
Як ти потрапила в агро і чому вирішила долучитись до проєкту «Агрокебети»?
Мені дуже подобається агросфера, тому що я зрозуміла, що хочу займатися чимось важливим. Все, що стосується їжі та екології - це важливо. Зрештою, агро - це про життя.

Я вважаю, що «Агрокебети» формує нову освітню інноваційну сферу для підготовки нового покоління фахівців аграрного профілю.
Обираючи компанію «МХП» для проходження практики, які ставиш собі цілі?
МХП - безумовний лідер.
Компанія відкрита до використання нових технологій та інновацій, компанія любить і підтримує молодь. Те, що я знаю про МХП дуже мене надихає. Я б хотіла реалізуватися як професіонал, стати частиною команди МХП.
Ти значну частину свого життя поєднала з великим тенісом та навіть маєш звання Майстера Спорту. Чому тебе навчив спорт і зокрема теніс, як окремий вид?
Теніс мене взагалі сформував як особистість. Тому, він навчив мене масі речей. Бути швидше і краще себе вчорашнього. Ти не програв, ти просто недостатньо підготувався.

Скільки б людей в команді тобі не допомагало, помилки завжди твої і тільки твої. В цілому, люди пов'язані зі спортом, завжди добре формують цілі. І завжди працюють на результат.
- Бєата Козельська
Я б хотіла реалізуватися як професіонал, стати частиною команди МХП.
»
«
Ти певний період жила в США у Флориді. В чому найбільша відмінність американського життя від українського? Як довго та чому ти там була?
В Штатах життя більш стабільне. Ти точно знаєш, що потрібно робити, ким зможеш стати, приклавши певні зусилля.

Нам, українцям, зараз потрібно більше зусиль, бо в нас більше ризиків. Але в нас і більше можливостей.

В США я навчалася і тренувалася. Особисто моя думка - не варто ідеалізувати щось за океаном, важливо любити те місце, де ти живеш, щоб все вийшло.
Як на твою думку можна в майбутньому поєднати спорт та агро?
Теніс багато чому мене навчив. Шукати шляхи до перемоги, аналізувати поразки. Не дивлячись на те, що теніс - одиночний вид спорту, коли ти займаєшся ним професійно, то починаєш розуміти, що ніколи не переможеш без команди. Так само і в бізнесі, головний загальний навик - це вміння концентруватись на цілі. Що б не відбувалося навколо.
Що вважаєш своїм найбільшим досягненням?
Я не звикла говорити про свої досягнення. Час покаже. Хотілося б, щоб мої досягнення оцінювали важливі для мене в особистій і професійній сфері люди.
- Бєата Козельська про Агрокебети
Я зрозуміла, що багато чому навчилася, що багато чому ще хочу навчитися.
»
«
Що найбільш цінно для тебе в програмі «Агрокебети»?
За всі останні роки мого навчання я раптом зрозуміла, що це були найцікавіші місяці. Ця програма організована бізнесом. Я зрозуміла, що багато чому навчилася, що багато чому ще хочу навчитися.
І повірте, я стала добре розбиратися в плугах :)
Обираючи між Одесою (твоїм рідним містом) і Києвом, де б хотіла жити надалі? Чи можливо село? :)
Ми нове покоління людей, які абсолютно не прив'язані до рідної домівки. Я люблю Одесу, але мені є чому навчитися у Києва і, можливо, відкрити для себе село. Не можна стати справжнім фахівцем, не покинувши свою «зону комфорту».
Опиши ідеальний портрет ментора.
Хороший ментор — це той, кому цікаво показувати шлях і підтримувати в дорозі. Мені дійсно подобається ідея, що ідеальний ментор задає правильні питання, які допомагають давати оцінку діям, але за які лише я несу відповідальність.

Для мене найкращий ментор — це тренер. Але виходити на корт — «мені».
«АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети