Error get alias
Error get alias
9 ЗАПИТАНЬ СТУДЕНТУ ПРОГРАМИ «АГРОКЕБЕТИ»
Магістерська програма «Агрокебети» з підготовки Farm Managers нового покоління була започаткована менше року тому. Студенти першого потоку новаторського проєкту були відібрані з кращих - і саме тому, ми знайомимо вас ближче.
Чому ти вирішила взяти участь у програмі «Агрокебети»? Які ти бачиш для себе перспективи тут?
Ніколи не ставила собі за мету навчатись в університеті з аграрним спрямуванням. Але так склалась доля, що я тут. І тільки тут зрозуміла, що агросфера - одна з найперспективніших. Чому Агрокебети? Завжди люблю експериментувати, а бути ще й першопрохідцем - вдвічі приємніше. До того ж, я впевнена, що ефективність навчання більша, якщо ти переймаєш знання від практиків, професіоналів своєї справи.
Які твої враження від проєкту на даному етапі навчання?
Я в захваті від об'єму практичних навичок, які ми тут отримуємо. Мені подобається, що я здобуваю знання, які реально зможу використати в майбутньому житті, навіть якщо не працюватиму в агро.
Хто з викладачів найбільше запам'ятався і чому?
Я ніколи не цікавилась технікою, а тим більше тракторами. Але Віталію з New Holland вдалось так легко та доступно розказати про них, що це реально зацікавило і тепер з рекомендованих на You Tube у мене є декілька відео з тракторами :)
- Дар'я Орехова
Тільки тут я зрозуміла, що агросфера - одна з найперспективніших.
»
«
Чому своїм ментором ти обрала саме Алішера Нурмухаммедова? Які у тебе очікування від цієї співпраці?
Мене останнім часом дуже бентежить питання екології і я цікавлюсь раціональним використанням ресурсів. Компанія «Immer Group» займається виготовленням гнучкої упаковки для харчових товарів. Одна з їх останніх розробок - біорозкладна мульчувальна плівка, використовуючи яку, аграрії не тільки зможуть поліпшити власне виробництво, але і зробити його більш екологічним. Треба вчити людей любити природу і берегти її для майбутніх поколінь.
Чим ти займаєшся у вільний від навчання час? Чи хотіла б ти займатись цим у дорослому житті, а не лише у студентські роки?
Я обожнюю все, що пов'язане з театром та кіно. Звичайно, хотіла б. Не дивлячись на те, що це хобі потребує дуже багато енергії, я там відпочиваю і навіть після 6 пар навчання я з радістю біжу на репетицію. Це - емоціональна розрядка, де ти можеш приміряти різні ролі.
Які країни ти встигла відвідати та яка сподобалась найбільше?
На жаль, дуже мало часу приділяю подорожам, тому ще не відвідала країни, де реально хотіла б побувати.
- Дар'я Орехова
Я завжди хотіла ствердитись у своїй країні. Нам є куди рости, то чому б не взяти участь у покращенні життя України?!
»
«
Чи хотіла б ти жити та працювати за кордоном? Чи для тебе найкраще на Батьківщині?
У мене була можливість поїхати жити за кордон. Але в останній момент зрозуміла, що не хочу їхати з України. Безумовно, подорожі - це розвиток особистості. Але я завжди хотіла ствердитись у своїй країні. Нам є куди рости, то чому б не взяти участь у покращенні життя України?!
Назви три події, які найбільше запам'ятались в студентські роки?
Перше - це навіть не подія, а люди, з якими я тут познайомилась. Надзвичайно різносторонні, з різних куточків України та неймовірно талановиті. Друге - це фестиваль «Аграрна Республіка», де ти можеш проявити себе як міністр і втілювати свої ідеї в імпровізоване республіканське життя. Ну, і третє - це Народний театр «Березіль», місце, де я відпочиваю душею.
Ким ти мріяла стати в дитинстві і чи задоволена власним вибором зараз?
Хотіла мати власну ферму з вирощування собак. Не вважаю, що я зробила остаточний вибір стосовно майбутнього. Але скажу з впевненістю, те, чому я навчаюсь зараз, мені подобається.
«АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети