Error get alias
Error get alias
9 ЗАПИТАНЬ СТУДЕНТУ ПРОГРАМИ «АГРОКЕБЕТИ»
Магістерська програма «Агрокебети» з підготовки Farm Managers нового покоління була започаткована менше року тому. Студенти першого потоку новаторського проєкту були відібрані з кращих - і саме тому, ми знайомимо вас ближче.
Чому ти обрала агро і вирішила продовжити навчання на магістратурі в проєкті «Агрокебети»?
Коли я обрала агро, то ще не зовсім уявляла потужність саме «українського» агро. Проте, протягом навчання в університеті зрозуміла, скільки можливостей є в нас, молодих аграріїв, при наявності бажання та ініціативи. А проєкт «Агрокебети» — один з найкращих шляхів для гарного старту.
Ми знаємо, що зараз ти працюєш в компанії «Сігнет» та поєднуєш навчання з роботою. Розкажи більш детально про свою зайнятість та як встигаєш?
Так вийшло, що проєкт «Агрокебети» та вакантне місце в «Сігнет» одночасно з'явились на моєму життєвому шляху :) Спочатку я не знала, куди податись, і за яким «зайцем» бігти :) Проте, завдяки лояльності, знаходженню спільної мети — націленість на особистий розвиток як студента, так і працівника (дякуючи програмі «Агрокебети» і компанії «Сігнет») мені вдається поєднувати. Поки вдається. З «нетерпінням» чекаю результатів сесії! :)
Які навички, здобуті під час навчання в проєкті «Агрокебети», допомагають тобі під час роботи?
Мені випала чудова можливість використовувати навички та знання, здобуті під час навчання в «Агрокебетах» відразу у роботі. В першу чергу - це працювати на особисту результативність і нести відповідальність за виконану роботу. Також, на даній магістерській програмі ми виконуємо багато завдань групами, що розвиває наші комунікаційні навички та вміння ефективно працювати у команді. А ці навички, на даний час, досить високо цінуються у будь-якій компанії.
- Іра Штандер
Спочатку я думала, що ментори не мають часу для питань, проте, пізніше я побачила, що дійсно «двері відчинені»
»
«
Яким чином відбувається комунікація з твоїм ментором — Ігорем Шилюком, генеральним директором «Сігнет»?
Комунікація відбувається, звичайно ж, досить часто. Ігор Вікторович постійно мотивує, нагадує, що саме зараз найкращий час, щоб отримувати та засвоювати знання, які дають мені в «Агрокебетах» і практикувати їх у ТОВ «Сігнет Холдинг». Спочатку, чесно кажучи, я думала, що ментори не мають часу для питань чи проблем, які цікавлять студентів. Проте, пізніше я побачила, що дійсно «двері відчинені» і можна звертатись з усіма питаннями, які тебе цікавлять.
Що потрібно встигнути кожному студенту під час навчання в університеті?
Всее! От просто все, що можливо. Спробувати себе у всіх існуючих напрямках. Танці, конкурси, спортивні змагання, конкурси для ерудитів, КВН… Обов'язково, мені здається, потрібно і готуватись до іспиту в останню ніч і відвідувати після «Дня Студента» пари. Потім вже зникає і азарт, і сила, і здоров'я для таких заходів. But now is the time! :)
Твої 3 правила життя в гуртожитку:
Тут все як у бійцівському клубі:

Перше правило гуртожитку — НІКОМУ не розповідати про те, що в кімнаті є їжа.

Друге правило гуртожитку — НІКОЛИ НІКОМУ не розповідати про те, що в кімнаті є їжа.

Третє правило гуртожитку — в сутичці беруть участь тільки двоє: ти і тарган :)
- Іра Штандер
Ми повинні бути більш flexible — без проблем переїхати з міста в село, чи з села в місто, коли це дійсно потрібно.
»
«
Що найцінніше для тебе в проєкті «Агрокебети»?
Завдяки тому, що проєкт зібрав студентів з різних спеціальностей, найцікавішим для мене є щодня дізнаватися думки різних студентів щодо однієї проблеми. Обговорюючи одне питання, менеджер, еколог, механік, агроном, технолог, мають різні бачення і, висловлюючи свої думки, задаючи певні питання — розширюють горизонти інших учасників дискусії. Це допомагає підходити до завдань чи засвоювати інформацію більш комплексно.
Село vs місто: де бачиш себе через 5 років? Чому такий вибір? :)
Це запитання нагадує вічну полеміку: «Курка чи яйце?» :) Чесно кажучи, я не бачу себе ні там, ні там. У зв'язку з великою швидкістю обміну інформацією, здається, ніби час йде все більшими темпами. Тому, я намагаюсь не ставити таких довгострокових планів, адже всі вони мають одну властивість - не здійснюватись. Та й ми повинні бути більш flexible — без проблем переїхати з міста в село, чи з села в місто, коли це дійсно потрібно :)
Що порадиш майбутнім студентам-кебетам?
Найчастіше радять студентам бути «проактивними» — одне з модних слів зараз. Проте, де взяти цю активність? На довгий час її не вистачить, якщо вона пуста всередині. Перш за все, повинно бути розуміння: «для чого це все тобі потрібно», «яка твоя кінцева мета». Тільки тоді, на мою думку, запалюється вогонь, який заряджає і дає чудовий результат.
«АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети