Діана Редька, «Агрокебети 1.0» -
Cygnet Agrocompany
Діана почала працювати у компанії Cygnet ще під час навчання на програмі «Агрокебети». За її словами, саме участь у проєкті дала їй теоретичні знання та практичні навички, показала ринок праці, попит та пропозицію на ньому, супроводила інструментами для розвитку та познайомила з роботодавцем.
Коли ти вступаєш на програму, ти знаходишся у точці А, однак одразу бачиш і точку Б.
І ти розумієш, що отримаєш знання, які потрібні на ринку, і завдяки ним знайдеш роботу. Тобто потрапиш у точку Б.
Діана Редька, студентка Агрокебети 1.0
Як ти стала студенткою «Агрокебет»?
Я стала частиною програми «Агрокебети» дуже спонтанно. Після навчання у Нововолинському ліцеї моя шкільна подруга стала студенткою Національного університету біоресурсів та природокористування. В той час я навчалась в Луцьку на спеціальності «Прикладна лінгвістика» та слухала її розповіді про аграрну галузь, з якою я себе зовсім не асоціювала і себе у ній не бачила. Від подруги і почула про проєкт «Агрокебети».

Після отримання диплому бакалавру у своєму університеті я зрозуміла, що перспективи, про які нам розповідали – це міф, і працювати за спеціальністю мені вдасться лише вчителем чи викладачем. Це не входило в мої плани, тож я почала шукати щось нове та цікаве.

Одного разу я приїхала до Києва, щоб поспілкуватись із представниками іншого університету. Зустріч перенесли, час в мене був, тож я вирішила заїхати до НУБіП та дізнатись про програму «Агрокебети». Після розмови з деканом та заступником декану я справді зацікавилась проєктом і почала шукати та накопичувати потрібний бекграунд для навчання.

Прочитала багато книжок – та поступила. Але на цьому історія лише почалась; всі інші мали досвід та знання у аграрній галузі, а мені довелось з самого початку наздоганяти їх.
Розкажи про свою практику? Як ти потрапила до Cygnet Agrocompany?
Коли настав мій час обирати ментора, я не була готова – не розуміла, хто є хто з менторів, їхня популярність у аграрній галузі була мені невідома. Я пошукала в інтернеті, хто є ті люди та створила для себе перелік тих, з ким було б цікаво познайомитись.

Але, крім декількох кандидатур практиків, з часів вступної співбесіди я підтримувала контакти із Ольгою Петренко, директором з персоналу та комунікацій компанії Cygnet Agrocompany. Вона сама мені зателефонувала на початку навчання, ми час від часу спілкувались та, коли прийшов час, я вирішила, що вона буде найкращої кандидатурою на роль мого ментора.

Трохи згодом, якраз напередодні початку практики, Ольга Геннадіївна стала моїм працедавцем – вона запросила мене до PR-команди компанії.
«Робота та навчання не стали один одному заважати, а чудово влаштувались паралельно».

Діана Редька
Розкажи про свою практику в рамках проєкту «Агрокебети»?
Під час проходження практики мене, як новопризначену піар-спеціалістку компанії, включили у всі процеси роботи компанії: рослинництво, тваринництво, елеваторні послуги. Я їздила на виробництво, відвідувала підрозділи та усюди мені про все розповідали.

Відверто кажучи, мені дуже повезло – я потрапила на посаду, яка не передбачає ґрунтовних знань аграрної науки. Мені не довелось надолужувати багато спеціалізованої інформації. Я розуміюсь на всьому, чого навчали на програмі «Агрокебети», однак потрапити в комунікаційну галузь все одно вважаю за велику вдачу.
Чи не став для тебе проблемою перехід навчання в онлайн?
Відверто кажучи, ні. До цього треба готуватись. Наприклад, треба пам'ятати, що ввечері, після роботи, треба додивитись якусь лекцію з університету.

З іншого боку, такий режим дозволив поєднувати декілька справ. Зокрема, робота та навчання не стали один одному заважати, а чудово влаштувались паралельно. Я працюю онлайн вже майже рік і мені дуже зручно працювати з дому. Тут я і навчаюсь: після випуску з НУБіП я почала вивчати інтернет-маркетинг, за це навчання сплачує компанія.
«Агрокебети» – це:
● магістерська програма співпраці освіти з аграрним бізнесом;
● супровід ментора – топменеджера провідної аграрної компанії;
● можливість отримати бюджетне місце;
●участь в конкурсах від партнерів проєкту з призовим фондом для переможців;
● робота в команді над реальними агрокейсами.

Подавай заявку на сайті проєкту та знайди свій шлях до успіху!

Жодних вікових обмежень! Ми чекаємо на амбітних та цілеспрямованих людей, щоб разом розбудовувати аграрний сектор України!

Дізнайся більше за допомогою чат-боту: https://t.me/AgrokebetyBot
або відсканувавши QR-код на картинці.

Together we create agrifuture!
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети