Ксенія Траченко:
«Мій досвід практики — неординарний, нестандартний, але досить цікавий.
І мабуть, це одна з головних крутих відмінностей освітнього проєкту «Агрокебети»!»

Ксенія Траченко
Ксенія Траченко — студентка проєкту «Агрокебети» та навчається на факультеті аграрного менеджмента в Національному університеті біоресурсів та природокористування України. До навчання в проєкті Ксенія вже була залучена в нього як адміністраторка і тому піти в Агрокебети студенткою було досить зважене рішення.

Розпитали детальніше про її шлях з кебетою та хочемо надихнути наших майбутніх студентів сміливо обирати агро!

  • Ксеніє, коли і як розпочалось твоє практичне навчання в «Агрокебетах»?
  • Мій досвід практики — неординарний, нестандартний, але досить цікавий. І мабуть, це одна з головних крутих відмінностей освітнього проєкту «Агрокебети». Кожне місце практики індивідуально підібране для кожного студента, враховуючи навички, можливості, знання та зацікавленість молодого спеціаліста.

    Моя практика проходить в Асоціації «Український Клуб Аграрного бізнесу», а саме моя робота пов'язана з проєктом «АгрокебетиPRO», який реалізується за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Це доволі новий, але вже успішний проєкт, який створений в досить важкий час для України. Моя посада в проєкті — комунікаційна менеджерка.
  • Хто твій ментор та з ким ти з компанії найбільше спілкуєшся зараз?
  • Команда, з якою мені пощастило проходити практику та розвиватись — це молода, сучасна та «кебетна» команда. Це команда «заряджених» на роботу, на удосконалення агросектору та популяризацію агроосвіти в Україні.

    Мій ментор — Анатолій Циркун, генеральний директор агенції UCABevent. Це людина з великим досвідом роботи в агро та реалізації успішних, відомих проєктів.

    Під керівництвом Анатолія та потужної команди UCABevent відбуваються значні події агросвіту — це LFM, DoAgro, УКАБ Агроехнології, а також освітні проєкти «Агрокебети» та «АгрокебетиPRO». Приємно бути причетною до важливих проєктів сьогодення.
  • Які в тебе найближчі плани та що вже встигла побачити і зробити?
  • Під час проходження практики в проєкті «АгрокебетиPRO» я змогла поринути у всі ланки роботи освітніх проєктів: починаючи від пізнання специфіки роботи з аграрними ЗМІ, залучення інформаційних партнерів до спілкування з HR-директорами агрокомпаній, просування проєкту, роботи з соціальними мережами.

    Попереду велика польова подія УКАБ Агротехнології, яка збирає багато агровиробників та фермерів. Як частина команди, я буду також причетна до цього дійства. Під час події зможу побачити всю роботу «польової кухні», що дуже важливо. Адже під час проходження практики є бажання дізнаватися якого більше особливостей роботи аграрного сектору: від офісу і до поля.
  • Що саме цікаве і нове для тебе, в чому труднощі?
  • Найцікавіше кожного разу бути частиною чогось нового, глобального, котре покращує молодь, освіту та аграрну галузь України. Як молодій спеціалістці, мені цікаво розвиватись, удосконалювати практичні знання та «черпати» навички у професіоналів.

    А головна трудність сьогодення в нас усіх спільна — умови війни. Але ми віримо і працюємо для перемоги!
Агрокебети — це поєдання актуальної теорії та сучасної практики в агро!
Освітній проєкт «Агрокебети» ініційовано Алексом Ліссітсею та реалізується асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України з 2019 року. Його мета – підготовка фахівців (farm managers) нового покоління для потреб сучасного агробізнесу.

Новітній освітній проєкт «Агрокебети» реалізується у восьми закладах вищої освіти:
Національному університеті біоресурсів та природокористування України (НУБіП України),
Сумському національному аграрному університеті (СНАУ),
Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля (СНУ ім.В.Даля),
Херсонському державному аграрно-економічному університеті (ХДАЕУ),
Миколаївському національному аграрному університеті (МНАУ),
Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного (ТДАТУ ім.Д.Моторного),
Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка (ЛНУ ім. Т. Шевченка) та
Національному університеті «Чернігівська Політехніка».

Проєкт підтримують провідні компанії України:
New Holland Agriculture, ІМК, Bayer, Галс Агро, МХП, Kuhn, УАПК, Amazone, Credit Agricole, Vaderstad, Посольство Королівства Нідерланди в Україні, International Finance Corporation, Drone.ua, AgroHub, HarvEast.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети