Новий освітній партнер проєкту «Агрокебети» — Agricom Group

Анастасия Фесун
Навчальний сезон 2023-2024 багатий на нові можливості і ми раді вітати в родині «Агрокебети» нового освітнього партнера — Agricom Group. В даному матеріалі Петро Мельник, співвласник та виконавчий директор Agricom Group, президент Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ) точково прокоментував рішення про партнерство.
  • Анатолій Циркун
    керівник проєкту «Агрокебети»
    «З Agricom Group ми давно добре зйомі через співпрацю в УКАБі і знаємо, що мати такого партнера — це потужне підсилення. Ми плануємо максимально залучити експертів агропромислової групи в програму навчання кебет. Будемо вдячні за поділений досвід про організацію роботи від поля до готового продукту на прикладі торгових марок компанії: «Добродія», San Grano, WOWСЯНКА, YUMMOJI. Впевнені, що успіх наших компаній-партнерів стає успіхом студентів і навпаки. Дякуємо за підтримку!».
«Вирощуємо» та масштабуємо ефективні ідеї в агробізнесі
Чому Ви вирішили підтримати «Агрокебети» та які Ваші очікування від партнерства з проєктом?
Agricom Group – одна з перших компаній, яка почала підтримувати та розвивати інновації в напрямку агро. Ми побачили, що кваліфіковані спеціалісти – це залог успіху та розвитку бізнесу. Тому як ніхто розуміємо, що саме вони є рушійною силою не тільки в агропромисловій, але й в інших сферах. У нинішніх реаліях спеціалісти, які вміють працювати з дронами, іншою технікою, боронять нашу державу, допомагають впроваджувати новітні технології в ЗСУ.
Що Ви плануєте запропонувати студентам «Агрокебети» від імені Agricom Group?
Програма «Агрокебети» за роки існування зарекомендувала себе найкращою магістерською програмою в напрямку агро. Тому, звичайно, ми хочемо долучитися до неї. Для себе очікуємо знайти нових колег, яким буде цікаво продовжити свою кар'єру в Agricom Group. Впевнені, що після такої програми це будуть дуже кваліфіковані спеціалісти. Також ми з задоволенням поділимось своїм досвідом та почуємо думки від колег, які вже співпрацюють з програмою. Це завжди корисна співпраця для всіх.
Дайте декілька порад та побажань студентам «Агрокебети»
Щодо побажань для студентів, треба розуміти, що нині спеціаліст, який розуміється на новітніх технологіях, – на вагу золота. Тому всім учасникам програми Агрокебети» я раджу вдивлятись в деталі, завжди займатися пошуком підвищення ефективності, дивитись на бізнес очима власників і піддавати все критичному мисленню аби досягти успіху.
Довідково:
Agricom Group – українська агропромислова група, що спеціалізується на виробництві та дистрибуції продуктів харчування.
Лідер із виробництва та переробки безглютенового вівса. Торгові марки «Добродія», San Grano, WOWСЯНКА, YUMMOJI представлені в найбільших національних торгових мережах в усіх регіонах України, а також експортуються до понад 40 країн світу.
Про проєкт «Агрокебети»:

Освітній проєкт «Агрокебети» ініційовано Алексом Ліссітсею та реалізується асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України з 2019 року. Його мета – підготовка фахівців (farm managers) нового покоління для потреб сучасного агробізнесу.

Новітній освітній проєкт «Агрокебети» реалізується у восьми закладах вищої освіти:
Національному університеті біоресурсів та природокористування України (НУБіП України),
Сумському національному аграрному університеті (СНАУ),
Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля (СНУ ім.В.Даля),
Херсонському державному аграрно-економічному університеті (ХДАЕУ),
Миколаївському національному аграрному університеті (МНАУ),
Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного (ТДАТУ ім.Д.Моторного),
Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка (ЛНУ ім. Т. Шевченка) та
Національному університеті «Чернігівська Політехніка»,
Національний університет водного господарства та природокористування (НУВГП).

Проєкт підтримують провідні компанії України:
New Holland Agriculture, ІМК, Bayer, Галс Агро, МХП, Agricom Group, Vaderstad, Adama, Agrosem, Credit Agricole, Pottinger, AgroHub, Drone.ua, HarvEast, Посольство Королівства Нідерланди в Україні, International Finance Corporation.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети