Error get alias
Error get alias

Візьми участь у конкурсі «Здоров'я поля» та отримай можливість реалізувати проєкт у AgriLab

Анастасия Фесун
Онлайн-видання AgroPortal.ua запрошує студентів «Агрокебетів» до участі у всеукраїнському конкурсі «Здоров'я поля» для студентів аграрних закладів освіти та молодих фахівців. Переможець конкурсу отримає 50 тис. грн на особистий розвиток та можливість реалізувати проєкт у господарстві головного партнера конкурсу — компанії AgriLab.

Прийом заявок на конкурс розпочався 2 квітня та триватиме до 27 серпня (включно).

Учасники мають запропонувати ідеї та рішення для покращення здоров'я поля в новоствореному господарстві AgriLab Farming головного партнера конкурсу — компанії AgriLab — та мінімізації виробничих ризиків через впровадження ресурсоощадних технологій, агробіотехнологій та цифрових інструментів.
«Зміни клімату підштовхують сільськогосподарських товаровиробників по всьому світу адаптуватися до нових реалій господарювання та шукати нові підходи до ведення аграрного бізнесу. Онлайн-видання AgroPortal.ua пропонує учасникам платформу, на якій кожен має змогу заявити ідею та шляхи для її реалізації. А завдяки партнерам конкурсу — отримати фінансові та нематеріальні ресурси для подальшого розвитку».
Керівниця онлайн-видання AgroPortal.ua Алла Стрижеус.
«В Україні університети випускають тисячі студентів, але агрокомпанії не можуть закрити свої кадрові потреби, а наукові дослідження часто не відповідають сьогоденню. Бізнес, освіта і наука мають працювати у партнерстві. У нас багато талановитої молоді, і наше завдання — підтримати її та заохотити розвиватися за фахом».
СЕО компанії AgriLab Ярослав Бойко.
Конкурс також проходить за підтримки Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти України.
«Українські агрокомпанії роблять багато для підвищення ефективності використання земель, але часто забувають про екологію, родючість ґрунтів та збереження біосфери. Студенти та молодь загалом — це те покоління, яке буде працювати в майбутньому на агрониві, і саме вони повинні усвідомлювати і впроваджувати ідеї ефективного менеджменту поля та підвищення його здоров'я і прибутковості з найменшим навантаженням на навколишнє середовище».
Директор центру Тетяна Іщенко.
До речі, крім переможця, нагороду в конкурсі отримають фіналісти, які посядуть 2-ге та 3-тє місце. Їм подарують планшети. А за 4-те та 5-те місце студентів нагородять цінними призами. Тож поспішайте реєструватися!
Більше інформації та умови конкурсу: https://bit.ly/3wevN4v
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети