Правила участі у конкурсі проєктів Агрокебети Competition 2020

Реєструючись у конкурсі проєктів Агрокебети Competition 2020, ви підтверджуєте свою згоду керуватися термінами та умовами, що вказані в даних правилах, та погоджуєтесь, що рішення організаторів конкурсу є остаточними та не підлягають обговоренню. Терміни та умови цих правил можуть змінюватися. У разі суттєвих змін відповідне повідомлення буде опубліковано у Telegram групі Агрокебети.Competition. Якщо ви продовжуєте брати участь у конкурсі після таких змін, то ваша участь підтверджує, що ви автоматично погоджуєтеся з внесеними змінами.
1. Дата та місце проведення конкурсу проєктів Агрокебети Competition 2020

Конкурс проєктів триватиме з 4 листопада до 14 грудня 2020 року.
Всі етапи конкурсу будуть відбуватися онлайн.
06.11.2020
презентація + обговорення
27.11.2020
оголошення журі конкурсу
30.11.2020
відкриття онлайн-реєстрації проєктів
06.12.2020
закриття реєстрації проєктів
10.12.2020
оголошення фіналістів
14.12.2020
фінальні презентації
2. Канали комунікації конкурсу проєктів Агрокебети Competition 2020


3. Умови участі у конкурсі проєктів Агрокебети Competition 2020
На конкурс можуть подаватися проєкти, до команди розробників яких входять мінімум двоє студентів програми "Агрокебети". Максимальний склад команди - 5 осіб.

Обов'язковою умовою участі у конкурсі є наявність презентації, побудованої згідно з вимогами конкурсу. З вимогами до презентації проєктів ви можете ознайомитися за посиланням https://blog.agrokebety.com/agrokebety_competition_srtucture.

Заявки на участь у конкурсі приймаються у вигляді готових презентацій проєктів або посилань на них до 6 грудня 2020 року включно (до 23:59 за київським часом).


4. Порядок подачі презентацій проєктів
Презентації проєктів у вигляді файлів або активні посилання на онлайн-презентації мають бути надіслані на адресу електронної пошти info@agrokebety.com.

Для уникнення непорозумінь тема листа та назва вкладеного файлу мають бути сформульовані таким чином - "Назва проєкту. Агрокебети Competition 2020".
До участі у конкурсі будуть прийняті презентації проєктів, які будуть відправлені до 23:59 6 грудня 2020 року за київським часом.


5. Попередній відбір проєктів
Попередній відбір проєктів буде проведено на основі вивчення організаторами конкурсу поданих презентацій. Організатори залишають за собою право вибору проєктів, які буде допущено до онлайн-презентацій у фіналі конкурсу.
Проєкти, які не пройшли попередній відбір, не будуть допущені до фіналу конкурсу.
Результати попереднього відбору проєктів будуть оголошені 10 грудня 2020 року.


6. Журі конкурсу
До складу журі конкурсу увійдуть представники компаній-партнерів навчальної програми Агрокебети. Персональний склад журі організатори почнуть оголошувати 27 листопада. Фінальний склад журі конкурсу буде оголошено 10 грудня разом із оголошенням проєктів фіналістів конкурсу.


7. Організація фінальних презентацій проєктів
Фінал конкурсу Агрокебети Competition 2020 відбудеться онлайн 14 грудня 2020 року.

Всі презентації будуть відбуватися онлайн у форматі відеоконференції через ZOOM.
Час на презентацію проєкту - 10 хвилин + 5 хвилин на питання від журі конкурсу.

У презентації мають прийняти активну участь всі члени команди. Кожен учасник повинен представити частину презентації релевантну своїй зоні відповідальності у проєкті.

8. Критерії оцінки проєктів:
  • 1
    Можливість практичної реалізації
  • 2
    Можливість оцінки економічної ефективності
  • 3
    Правильність оцінки ринку та ситуації на ньому
  • 4
    Пропрацьованість та реалістичність бізнес-плану
  • 5
    Розуміння порядку наступних дій для реалізації проєкту
  • 6
    Глибина опрацювання ідеї, її обґрунтування та презентація
  • 7
    Свіжість / Оригінальність / Новизна / Практична цінність
9. Визначення переможців конкурсу проєктів Агрокебети Competition 2020
Переможці визначаються у останній день проведення конкурсу (14 грудня 2020 року) після завершення фінальних онлайн-презентацій проєктів командами. Оцінку представлених проєктів буде проводити журі конкурсу шляхом закритого голосування. Рішення журі остаточні та не підлягають обговоренню чи оскарженню.

10. Призи
Призовий фонд конкурсу проєктів Агрокебети Competition 2020 становить до 100 000 гривень і може бути розподілений між командами фіналістів у довільному співвідношенні відповідно до побажань членів журі та організаторів конкурсу за результатами оцінки презентацій проєктів.
Спеціальні призи від партнерів будуть розподілені відповідно до їхнього вибору.

Можливість комерційної реалізації буде обговорюватися між компаніями-партнерами програми Агрокебети та командами учасників конкурсу проєктів Агрокебети Competition 2020 у індивідуальному порядку.
Для довідки:
Агрокебети Competition - це щорічний конкурс проєктів серед студентів програми Агрокебети, основною метою якого є пошук перспективних ідей для агробізнесу та їх подальша реалізація за сприяння партнерів програми. Це чудовий шанс для учасників проявити свої лідерські та організаційні здібності, навчитися працювати в командах, оформлювати бізнес-плани та правильно презентувати свої ідеї. Крім того, цього року в конкурсу є призовий фонд до 100 000 грн та можливість комерційної реалізації обраних проєктів разом з компаніями-партнерами програми Агрокебети.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети