ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ УКРАЇНСЬКІЙ АГРАРНІЙ СПІЛЬНОТІ

Освітня програма «Агрокебети», Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу», громадська організація «Ленд Клуб» та видання AgroPortal.ua розпочали благодійний проєкт допомоги українським аграрним коледжам, що постраждали та продовжують потерпати від війни в Україні
Протягом понад місяця Україною ходить війна: вбиваючи людей, руйнуючи будівлі та змушуючи зніматись з місця та евакуюватись – хоч куди. Страждають не лише люди, але й інституції та будівлі. Нерідко цілями російських ракет та бомб стають заклади освіти, серед яких – українські аграрні університети та коледжі.

Багато будівель зруйновано, а вцілілі - перетворились на притулки для студентів та викладачів, як власних, так і біженців з інших регіонів. І якщо зруйноване будемо усім світом відроджувати після нашої перемоги, то вцілілим закладам потрібна допомога. Ми маємо гуманітарну кризу через внутрішню евакуацію: студенти та викладачі аграрних університетів та коледжів Півдня, Сходу, Центру та Півночі змушені покинути домівки та роботу і переїхати до більш безпечних районів Західної України. Без речей, без запасів харчів, а подекуди - без усього, бо втратили домівки через обстріли та окупацію.

У багатьох коледжах немає електрики, опалення та води - особливо у Чернігівській, Київській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. Незважаючи навіть на це, студенти бажають продовжувати навчання задля майбутнього української аграрної галузі та світової продовольчої безпеки.
НАРАЗІ ДОПОМОГИ ПОТРЕБУЮТЬ НИЗКА КОЛЕДЖІВ,
ЩО ПРИЙНЯЛИ У СЕБЕ БІЖЕНЦІВ:
ТАКОЖ ПОТРІБНА ДОПОМОГА КОЛЕДЖАМ,
ЩО ЗАЗНАЛИ ПОШКОДЖЕНЬ,
ПЕРЕБУВАЛИ В ЗОНІ БОЙОВИХ ДІЙ ТА ПІД РОСІЙСЬКОЮ ОКУПАЦІЄЮ:
НУБіП України, смт. Ворзель, Київська обл.
ЯКА ДОПОМОГА ПОТРІБНА:
1
Фінансова
для закупівлі потрібних речей для студентів та лекторів та їх родин, які змушені покинути домівки та потребують, крім іншого, спальних мішків, харчів, ліків, води та іншого
2
Освітня
підтримати річними стипендіями найкращих студентів та запропонувати їм пройти практику на аграрних підприємствах в безпечних регіонах чи на фермах за кордоном
3
Технічна
допомогти відновити дистанційне навчання, профінансувавши закупівлю необхідного обладнання: ноутбуки та іншу техніку, а також програмне забезпечення
Якщо Ви маєте можливість надати вказану допомогу — скористайтесь банківськими реквізитами або звертайтесь до керівника проєкту — Анатолія Циркуна.
Також для ініціативи життєво необхідним є поширення інформації про неї на широкий міжнародний загал: для іноземних компаній, організацій та окремих осіб.
Якщо ви маєте можливість, будь ласка,

розповсюдьте посилання на англійську версію

перешліть цей лист-звернення.


ДАВАЙТЕ ДОПОМОЖЕМО
УКРАЇНСЬКІЙ АГРАРНІЙ ОСВІТІ РАЗОМ!

Освітній проєкт «Агрокебети» започатковано асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) у 2019 році. Його мета – підготовка farm managers нового покоління для потреб сучасного агробізнесу. Магістерська програма реалізується у шести навчальних закладах: з 2019 року – у Національному університеті біоресурсів та природокористування, а з 2020 року – ще й у Сумському, Луганському, Херсонському, Миколаївському та Таврійському національних аграрних університетах.
Проєкт підтримують провідні компанії України: New Holland, ІМК, Bayer, Галс Агро, HarvEast, Syngenta, Amazone, LNZ Group, Limagrain, Horsch, Kuhn, УАПК.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети