Виїзд студентів НУБіП до представництва HORSCH в Україні

21 жовтня студенти Національного університету біоресурсів та природокористування відвідали село Велика Солтанівка, у якому розташована штаб-квартира українського представництва компанії HORSCH. Компанія підтримує проєкт «Агрокебети» протягом усього часу існування, надає базу практики для студентів, а також влаштовує різноманітні активності для студентів.
HORSCH – сучасний світовий виробник інноваційної сільськогосподарської техніки та сучасних рішень у галузях обробки ґрунту, посіву та захисту рослин. В центрі уваги компанії завжди знаходиться клієнт з його індивідуальними потребами за запитами.

Студентам проєкту першого та другого років навчання та викладачам, які їх супроводжували, показали центральний офіс компанії, головний склад запчастин українського представництва та шоу-руми техніки. Представники різних підрозділів компанії, а також бізнес-лектори розповіли про історію компанії – як з ентузіазму і завзятої наполегливості сімейний бізнес виріс до масштабів глобального концерну, який веде діяльність у понад 50 країнах світу на п'яти континентах. Після екскурсу до історії господарі занурили гостей у майбутнє, продемонструвавши технологічну платформу HorschConnect та HORSCH Robo Artic – автономну роботизовану самохідну сівалку.
«Ми підтримуємо проєкт «Агрокебети», підтримуємо підготовку майбутніх спеціалістів аграрної галузі. Саме тому ми ініціювали візит, протягом якого хотіли познайомити студентів з компанією «HORSCH Україна», - розповіла координатор проєкту «Агрокебети» з боку компанії HORSCH Галина Більченко. – Ми підтримуємо філософію проєкту, яка розповідає про те, що агро – це сучасно, це ефективно, інноваційно та затребувано.

Ті, хто сьогодні навчаються, завтра працюватимуть у господарствах, які є чи будуть нашими клієнтами. Ми бажаємо показати, з якою саме технікою вони працюватимуть, надихнути їх на те, щоб вони не полишили аграрну галузь, пішли працювати по спеціальності та розвивали агро в Україні.

На власному прикладі компанія HORSCH демонструє, якою класною може бути робота в аграрній галузі. Не всі знають, який високий рівень розвитку є в Україні. Наприклад, гарним показником цього рівня є те, що Україна вже три роки поспіль входить в топ-три експортні ринки компанії HORSCH. Керівництво компанії вважає українських аграріїв одними з найпрогресивніших аграріїв світу. Це дуже висока оцінка, адже топ-менеджери знаються на ринках 50 головних аграрних країн світу. Саме таку інформацію ми б хотіли донести до студентів.

На сьогодні не дуже багато молодих українців бажають працювати в агро. Наше завдання – показати їм майбутнє, яке є і буде по-справжньому привабливим»

Галина Більченко, HORSCH
Студенти НУБіП високо оцінили візит, який став корисним для їхнього професійного розвитку, дозволив ознайомитись із сучасною технікою, отримати можливість власноруч налаштувати висівні апарати сівалки Maestro.
«Це була дуже класна можливість – відвідати центральний офіс HORSCH. Ми дізнались, як працює власне офіс, побачили склад запасних частин для агрегатів, ознайомились з приладдям, яке виробляє компанія, а також поспілкувались із працівниками підприємства, - прокоментувала візит Мирослава Маленко, студентка «Агрокебети» третього набору. - Представники HORSCH розповіли непересічну та цікаву історію компанії, ознайомили нас детальніше із їхньою продукцією. Екскурсія на HORSCH була цікава та пізнавальна».
Магістерську програму «Агрокебети» започатковано асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» у 2019 році. Його мета – підготовка farm managers нового покоління для потреб сучасного агробізнесу. Програма реалізується у шести навчальних закладах: з 2019 року – у Національному університеті біоресурсів та природокористування, а з 2020 року – ще й у Вінницькому, Сумському, Луганському, Харківському та Таврійському національних аграрних університетів.
Проєкт підтримують провідні компанії України: New Holland, ІМК, Bayer, «Галс Агро», Limagrain, HORSCH, HarvEast, «Август Україна», «Євраліс», МХП, Syngenta, AgroHub, SmartFarming, Arzinger та PwC.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети