Error get alias
Error get alias

«Головним завданням проєкту «Агрокебети» є повернення талановитої молоді до аграрної галузі»

Анастасия Фесун
«Головним завданням проєкту «Агрокебети» є повернення талановитої молоді до аграрної галузі».
керівник «Агрокебет» Анатолій Циркун розповів про нашу освітню програму під час міжнародної науково-практичної конференції «Використання IT для оптимізації процесів виробництва с/г продукції та управління підприємствами», яка була організована на базі Луганського національного аграрного університету.
Анатолія було запрошено із темою «Агрокебети: новий формат аграрної освіти», оскільки ЛНАУ є одним з двох університетів, на базі якого реалізується програма «Агрокебети-Схід». Другий – Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного.

Анатолій представив нашу магістерську програму студентам та учасникам конференції, закцентувавши увагу на її практичній складовій.

«Окрім 600 годин теоретичного навчання, «Агрокебети» - це і 200 практичних занять та бізнес-виїздів. Також - піврічна практика, яка дозволяє прийняти безпосередню участь у повному циклі створення агропродукції на виробництві, та отримати максимум знань та навичок від менторів-практиків, які не лише приймуть студента у компанії, але й стануть партнерами у підготовці магістерської роботи», - зазначив він.

Окремо він повідомив, що розпочато набір на програму «Агрокебети 3.0», студенти якої розпочнуть навчання у вересні 2021 року, а стануть справжніми дипломованими farm managers вже у грудні 2022 року.

Долучайтесь!
Реалізація проєкту «Агрокебети-Схід», який виконує ГО «Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу», стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст публікацій на цій сторінці є відповідальністю ГО «Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» та необов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети