ДЕНИС ГЛУЩЕНКО, НУБіП:
«Агрокебети» об'єднують дійсно багато топових компаній, які явно зацікавленні, щоб студенти були не просто розумні, а були на одній професійній хвилі з ними

Денис Глущенко
Денис навчався в Національному університеті біоресурсів і природокористування ще на бакалавраті, отримавши диплом з менеджменту. На магістратуру йти вагався, оскільки більшість пропозицій були заочної форми або ж «для галочки». Саме тоді йому і порекомендували проєкт «Агрокебети». Що було далі - розповідаємо в інтерв'ю.
  • Поділись, чому твій вибір випав на агро в цілому і чому обрав саме «Агрокебети»?
  • Мій вибір випав на агро, тому що це — провідна галузь України: вона розвивається, в ній «купа» грошей. Впевнений, що тут завжди знайдуться місце і робота.
    Наприклад, в інноваційних сегментах агроринку зараз просто безмежні можливості.

    Чому саме «Агрокебети»?! Мені не хотілось навчатись на магістратуру, де заочка і взагалі можна не з'являтись. Навпаки, я хотів дізнатися більше нового, тому і вибрав проєкт, який в моєму оточені усі рекомендували.
  • Які дисципліни були для тебе найбільш цікавими та як пригодились отриманні знання в реальному житті?
  • Дисциплін було багато цікавих. Але найбільше згадуються курси Андрія Загорулька — «Бізнес-менеджмент» і «Особиста результативность та комунікативна ефективність». Також пам'ятаю курс «Лідерство» від PwC та «Управління ризиками» з німецьким професором д.-ром Альфонсом Бальманом.

    Чому саме вони? Бо те, що розповідали в університеті, реально використовується в житті.
  • В якій компанії ти проходив практику та хто був твій ментор? Розкажи про свої обов'язки на період практики та які моменти запам'ятались найбільше?
Я проходив практику в компанії Horsch, а моїм ментор був продукт-менеджер Андрій Дорошенко.
Свої обов'язки точно окреслити складно, оскільки в період практики головним завданням стала допомога в організації відкриття дилерського центру. Тому тут було таке, що і бур'яни рвав :)
Нам потрібно було підготувати всю територію в 15 га на високому рівні. Відкриття представництва компанії Horsch в Україні — унікальна подія, яка розтягнулась аж на півтора тижні.

Власне для мене вона запам'яталась тим, що я зміг поспілкуватися з Міхаелем і Філіпом Хорш, які є власниками компанії.

  • Як думаєш, які навички в студентах аграрні компанії цінують в першу чергу та чому? Які твої поради для менших кебет?
  • Якщо не брати речі, без яких нікуди — чесність, порядність, пунктуальність, то основні, які цінуються — це цілеспрямованість і бажання розвиватися.
  • Як вирішилось твоє подальше працевлаштування після проєкту «Агрокебети»? Чи залишився ти в агро? Можливо навіть в компанії ментора?
  • З працевлаштуванням вийшло в мене дуже цікаво і навіть не знаю, чи вже є кінець цій історії. На даний час я працюю в компанії «Агросем», в підрозділі «Добрива, насіння та ЗЗР».
  • В чому для тебе найбільше користь від проєкту?
Найбільша користь від проєкту для мене прирівнюється до найбільшого задоволення. «Агрокебети» об'єднують дійсно багато топових компаній, які явно зацікавленні, щоб студенти були не просто розумні, а були на одній професійній хвилі з ними.
Я радий, що провів півтора роки в колективі, де з нами ділилися досвідом кращі працівники агро і тепер я почуваюсь «своїм» і цій галузі.
  • Три слова-асоціації з «Агрокебети»:
Освітній проєкт «Агрокебети» започатковано асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» у 2019 році. Його мета – підготовка farm managers нового покоління для потреб сучасного агробізнесу. Магістерська програма реалізується у шести навчальних закладах: з 2019 року – у Національному університеті біоресурсів та природокористування, а з 2020 року – ще й у Сумському, Луганському, Херсонському, Миколаївському та Таврійському національних аграрних університетах.
Проєкт підтримують провідні компанії України: New Holland, ІМК, Bayer, Галс Агро, HarvEast, Syngenta, Amazone, LNZ Group, Limagrain, Horsch, Kuhn, УАПК.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети