«Байєр» запрошує долучитися до V Молодіжного аграрного саміту та інкубатора проєктів

У заході світового рівня зможуть взяти участь один чи два кандидати від України
Компанія «Байєр» організує Молодіжний аграрний саміт-2021 та запрошує молодих українських лідерів та їхні команди до розробки сталих рішень для продовольчої безпеки та світового сільського господарства.

Що два роки компанія проводить захід, який цього року вперше відбудеться в онлайн-форматі. Учасники матимуть змогу поспілкуватися з представниками ООН та експертами глобальної мережі організацій для вироблення рішень для сталого розвитку (SDSN). А технологічна компанія Бабеле забезпечить віртуальний інкубатор ідей – YAS University, де делегати навчатимуться підприємництву та отримуватимуть лідерські навички протягом 10 тижнів після саміту.

Загальна тема саміту – «Прогодувати зростаюче населення світу», ґрунтується на прогнозі ООН, згідно якого населення планети сягне 9,7 мільярдів людей до 2050 року і зіткнеться з проблемами продовольчої безпеки. 100 делегатам, відібраним для участі у цьогорічному Молодіжному саміті, потрібно розробити рішення для цього виклику, використовуючи Цілі сталого розвитку ООН.
«Ми вважаємо, що існує нагальна потреба у розробці більш здорової системи харчування та сільського господарства саме силами молодих лідерів, - зазначив Ліам Канден, член Правління компанії Bayer AG та Генеральний директор підрозділу Crop Science. - Завдяки участі у Молодіжному саміті в 2021 році молоді лідери розширять коло своїх знайомств, отримають нові знання та навички, які їм будуть необхідні для реалізації своїх проєктів».
Ліам Канден, член Правління компанії Bayer AG та Генеральний директор підрозділу Crop Science
Організатори запрошують молодих людей з будь-якою освітою віком від 18 до 25 років подавати заявки. Потенційні учасники повинні надіслати мотиваційний лист, резюме, зняти трихвилинний відеоролик про свої ідею стосовно проблеми нестачі продуктів харчування в контексті цілей сталого розвитку ООН. Також вони повинні мати палке бажання розвиватися в таких галузях, як захист навколишнього середовища, біотехнологія, продовольча безпека та сільське господарство.
Приклад успішного проєкту - клініка здоров'я на Мадагаскарі.
Подати заявку на участь у Молодіжному саміті 2021 на сайті www.youthagsummit.com

Також підписуйтесь на #AgvocatesWithoutBorders у Twitter та Youth Ag Summit (@youthagsummit) у Instagram, щоб бути в курсі подій.
Магістерську програму «Агрокебети» започатковано асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» у 2019 році. Його мета – підготовка farm managers нового покоління для потреб сучасного агробізнесу. Програма реалізується у шести навчальних закладах: з 2019 року – у Національному університеті біоресурсів та природокористування, а з 2020 року – ще й у Вінницькому, Сумському, Луганському, Харківському та Таврійському національних аграрних університетів.
Проєкт підтримують провідні компанії України: New Holland, ІМК, Bayer, «Галс Агро», Limagrain, HORSCH, HarvEast, «Август Україна», «Євраліс», МХП, Syngenta, AgroHub, SmartFarming, Arzinger та PwC.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети