Error get alias
Error get alias

ЛНАУ ГОСТИННО ПРИЙНЯВ КОМАНДУ «АГРОКЕБЕТИ-СХІД»

У рамках реалізації проєкту члени команди відвідали університет у Слов'янську – обговорити співпрацю та привітати ЛНАУ із 100-річчям
18 листопада відсвяткував віковий ювілей Луганський національний аграрний університет – один з учасників проєкту «Агрокебети-Схід», що реалізується Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Привітати університет та його викладачів приїхали керівник проєкту Анатолій Циркун та координатор роботи з регіональними ЗВО Алла Кравченко. Вони долучились до святкування та вручили відзнаку «за ефективне та продуктивне співробітництво у підготовці висококваліфікованих фахівців для аграрного сектору» проректору з міжнародної діяльності ЛНАУ Ірині Кирпичовій.
Нам дуже приємно відвідати Луганський національний аграрний університет у цей святковий день, - прокоментував подію Анатолій Циркун. - Ми радіємо нашій співпраці, рівню залученості професорсько-викладацького складу у проєкт «Агрокебети-Схід» та тим результатам, яких вдається досягти по мірі реалізації навчальної програми».
Анатолій Циркун, керівник проєкту «Агрокебети-Схід»
Він нагадав, що вже п'ять студентів першого набору отримали пропозиції про працевлаштування до компаній, на потужностях котрих вони проходили практику. Завдяки проєкту студенти отримали змогу на виїздах ознайомитись із великою кількістю господарств Сходу України та прослухали низку курсів від запрошених зарубіжних лекторів. Крім того, в рамках реалізації проєкту створено онлайн-портал - Навчальну платформу «Агрокебети», на яку завантажено відеолекції та робочі матеріали для дистанційного навчання студентів та викладачів з наступних дисциплін: агрономія, аграрна інженерія, смарт-технології та інші. Також викладачі відвідали аграрні заходи та прослухали лекції, завдяки яким отримали новітні знання для передачі студентам.

Окрім святкування під час візиту відбулась робоча зустріч представників проєкту та університету. До згаданих вище учасників долучилась Надія Скнипа, координатор проєкту «Агрокебети-Схід» в університеті.

На порядку денному зустрічі стало обговорення захисту практики студентами проєкту та їхня підготовка до захисту магістерських робіт, що має відбутись у грудні поточного року. Здобувачі вищої освіти вже закінчили подовжену виробничу практику, що тривала з квітня по жовтень поточного року на підприємствах регіону, та почали написання магістерських робіт, фактичний матеріал для яких був зібраний протягом проходження практики. У підготовці студентам допомагали ментори, які фокусували своїх підопічних на вирішенні практичних кейсів у господарствах та практичності магістерських робіт.

Обговорили і майбутній регіональний круглий стіл, в рамках якого будуть підведені перші підсумки реалізації проєкту «Агрокебети-Схід» у Луганському національному аграрному університеті. Домовлено, що захід відбудеться 21 грудня поточного року у форматі, що відповідатиме актуальним на той час карантинним вимогам. До участі в заході будуть запрошені не лише студенти проєкту та викладачі ЛНАУ, але й представники аграрного бізнесу зі Східної України. Всі учасники зможуть поділитися своїми враженням від участі у проєкті, розповісти про свій досвід та дати власну оцінку реалізації проєкту.
Реалізація проєкту «Агрокебети-Схід» який реалізує ГО «Асоціяція «Український клуб аграрного бізнесу» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст публікацій на цій сторінці є відповідальністю ГО «Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» та необов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети