Викладачі «Агрокебети-Схід» відвідали найбільший День поля 2021 року

Делегації університетів-учасників проєкту «Агрокебети-Схід» долучились до наймасштабнішого Дня поля 2021 року (більше 2000 учасників та відвідувачів) – заходу «УКАБ Агротехнології.ЦЕНТР»
Викладачі Луганського національного аграрного університету (ЛНАУ) та Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (ТДАТУ) 28 липня стали учасниками заходу, який організувала Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу». Захід відбувся на полі компанії «Агро-регіон» у селі Велика Олександрівка Київської області.

Гості взяли участь у показах сільськогосподарської техніки – обприскувачів, комбайнів та техніки для ґрунтообробки. Екскурсоводом для них виступив Віктор Сич, викладач курсів підвищення кваліфікації в рамках освітнього проєкту «Агрокебети-Схід» для викладачів ЛНАУ і ТДАТУ і провідний незалежний експерт у галузі аграрної інженерії. Також вони прослухали семінар Олександра Гірмана, головного агронома компанії «Індустріальна молочна компанія».
«Нам дуже приємно зустрічати викладачів університетів проєкту «Агрокебети-Схід» у Києві, - відмітив Анатолій Циркун, керівник проєкту. – Цей захід допоможе їм актуалізувати свої знання про техніку, яка працює на землі, про технології, які використовуються сьогодні, та дозволить налагодити контакти з провідними українськими аграрними компаніями».
По закінченні заходу викладачі отримали сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації від проєкту «Агрокебети-Схід».

«Дуже важливо, щоб викладачі отримували новітні знання, - вважає Віктор Сич. – Адже завдяки цьому вони можуть бути кращими експертами для своїх студентів. Українській аграрній галузі не потрібні спеціалісти, які знаються тільки на її історії та минулому; навпаки – потрібні ті, хто знатиметься на сучасних технологіях та буде розуміти, чого очікувати від майбутнього».
Реалізація проєкту «Агрокебети-Схід», який реалізує ГО «Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу», стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст публікацій на цій сторінці є відповідальністю ГО «Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» та необов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети