Error get alias
Error get alias

КОМАНДА «АГРОКЕБЕТИ-СХІД» ВІДВІДАЛА ТДАТУ

19 листопада відбувся візит представників проєкту «Агрокебети-Схід» до Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного
У відрядження до Мелітополя поїхали керівник проєкту Анатолій Циркун та координатор роботи з регіональними ЗВО Алла Кравченко. З боку аграрного університету у зустрічах та обговореннях взяли участь проректор з наукової роботи, професор та доктор сільськогосподарських наук Оксана Єременко, а також завідувачка кафедри рослинництва імені професора В.В. Калитки Любов Прокопцева. Саме на базі її кафедри наразі реалізовується проєкт «Агрокебети-Схід» у ТДАТУ.

Під час робочої зустрічі обговорювались питання подальшої реалізації проєкту на базі університету та, зокрема, кафедри рослинництва. Спочатку проаналізували досягнення та результати, що були отримані здобувачами вищої освіти першого набору. Вони повернулися до навчальних аудиторій з подовженої виробничої практики і займаються теоретичним навчанням, паралельно готуючи матеріали для своїх магістерських робіт в лабораторіях університету. Сім студентів ще під час проходження практики отримали пропозицію щодо працевлаштування, ще декілька студентів чекають, поки їхні майбутні керівники зроблять аналогічні пропозиції.

Обговорили і навчальні плани та перспективи студентів поточного року. Оскільки програма оновленого навчання, підвищення кваліфікації викладачів та подовжена практика показали свою успішність та корисність для університету та студентів, адміністрація університету зацікавлена у використанні напрацьованого досвіду та результатів проєкту «Агрокебети-Схід» для навчання студентів у подальшому. Магістри набору 2021-2022 навчального року вже активно отримують теоретичні знання в рамках оновленої освітньої програми, познайомились із майбутніми менторами і наразі домовляються з ними про проходження подовженої виробничої практики.

Крім того, на порядку денному стояло питання проведення круглого столу з залученням всіх стейкхолдерів проєкту – захід відбудеться у березні 2022 року у форматі, що відповідатиме актуальним на той час карантинним вимогам.
Реалізація проєкту «Агрокебети-Схід» який реалізує ГО «Асоціяція «Український клуб аграрного бізнесу» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст публікацій на цій сторінці є відповідальністю ГО «Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» та необов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети