Error get alias
Error get alias

Агрокебети на Дні молодого спеціаліста

21 лютого відбулась презентація проекту «Агрокебети» в рамках щорічного заходу VI День молодого спеціаліста «Твій професійний старт» на виставці «АгроВесна 2019».
У події взяли участь близько 300 студентів з різних регіонів України. Основними відвідувачами стали молоді спеціалісти-аграрії, студенти аграрних вищих навчальних закладів, коледжів та технікумів з різних регіонів України, які мали змогу дізнатися про проект «Агрокебети» та поспілкуватись з його представниками.

Ми дізнались, що ж думають студенти різних навчальних закладів України на рахунок проекту «Агрокебети»?

Кобизський Павло: «В мене були думки на рахунок європейської освіти, але після того, як я дізнався про проект «Агрокебети», задумався щодо перспективи приєднатись до цієї магістерської програми та навчатись в Україні. Мені подобається те, що бізнес пов'язаний з освітою – ментори, професіонали своєї справи, будуть навчати студентів тих предметів, які будуть допомагати їм розвиватись як спеціалістам. Студенти будуть отримувати не лише теоретичні знання, а й будуть навчатись прикладним предметам».

Кошева Анжеліка: «Порівнюючи з тими предметами, які ми зараз вивчаємо на факультеті аграрного менеджменту, мені дуже подобається підбір навчальної програми проекту «Агрокебети». Оскільки я ще не закінчила бакалаврат, хочу подивитись для себе першу хвилю випускників проекту і оцінити результати як все запрацює. Проте, я переконана, що ідея дуже цікава і для себе я розгляну перспективу стати частиною проекту».

Гомоль Олеся: «Мені дуже подобається ідея, так як сама суть поєднання практики і навчання є ідеальним рішенням, тому що на сьогодні навчання в основному ґрунтується на теорії і ми не отримуємо достатнього рівня практичних знань. Співпраця організаторів з різними провідними аграрними компаніями може дати корисні практичні навички для формування спеціаліста в аграрній сфері».

Степанська Валерія: «Програма є дуже цікава та актуальна для бакалаврів, які бачать своє майбутнє в аграрній галузі. Багато студентів, які йдуть навчатись в НУБіП, вивчають дуже малу кількість саме аграрних предметів, не зважаючи на той факт, що університет аграрний. Оскільки ці предмети в значній мірі не входять до звичайної програми навчання, ця магістерська програма буде їх компенсувати».

Довідково: «День молодого спеціаліста» є спільним проектом Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», дирекції агропромислових виставок ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», ДУ НМЦ «Агроосвіта» та порталу «Агрокар'єра».

«АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети