Error get alias
Error get alias

5 причин, чому аграрію варто вивчати англійську мову

У цій статті ми опишемо, в чому практична користь англійської для аграрія в сьогоденні і найближчому майбутньому.
Немає сенсу вкотре повторювати про те, як вивчення іноземної мови, і особливо англійської, відкриває для людини нові можливості і горизонти. Все це чудово, але не мотивує і не відображає реальних, прямих вигод. У цій статті ми розповімо, в чому практична користь англійської для аграрія в сьогоденні та найближчому майбутньому.

1 причина - вивчення фахової літератури

Російськомовні та україномовні сторінки в мережі Інтернет складають менше ніж 30% від загальної кількості. І справа навіть не в статистиці і загальному об'ємі інформації, яку можна знайти. Для чого і потрібні іноземні мови, так це для читання серйозних наукових робіт, досліджень, книг, інформації про нові технологічні відкриття, в тому числі в аграрній сфері. А їх публікують, в першу чергу, на англійській мові. Може здаватися, що рано чи пізно їх перекладуть на рідну мову, проте це хибна думка. Велика частина найсвіжішої, значущої та цінної професійної інформації існує лише на англійській мові.

2 причина — розширення світогляду і кола спілкування

Носії декількох мов не дадуть збрехати — іноді у них проскакують думки другорядною мовою. При цьому, такі думки і відкриття чомусь не приходять на розум рідною мовою. Вивчаючи мову, людина волею-неволею переймає культуру іншого народу, розширює свої уявлення про людей та явища. Саме тому корисно вивчати іноземні мови, так як це постійно розширює світогляд і коло спілкування. У житті з'являються нові, цікаві і корисні люди, зв'язок з якими раніше був неможливим. А в діловій сфері корисне знайомство може назавжди змінити життя.

3 причина — підвищення цінності і більший потенціал в очах компанії-наймача

Скільки мов потрібно знати, щоб влаштуватися у велику міжнародну компанію? Мінімум дві. І чим більше мов знає фахівець, тим більше його значимість і цінність для компанії. Якщо він єдиний, хто знає іспанську чи німецьку, на важливу зустріч відправлять саме його. В Україні знання англійської має такий самий ефект. Фахівці, які його знають, практично завжди займають більш високі посади і отримують вищу заробітну плату.

Поліглоти завжди знають, куди піти працювати зі знанням іноземної мови і ніколи не залишаються без цікавих завдань. Такій людині знайдеться вакансія практично в будь-якій компанії. Якщо він ще й висококласний фахівець, за його найм боротимуться, підвищуючи запропоновану ставку і пропонуючи більш комфортні умови роботи.

Дізнатися про партнерів проекту «Агрокебети» ви можете за цим посиланням.

4 причина - розвиток інтелекту і тренування пам'яті

Поповнення знань в такій області, як мова і соціальна комунікація, істотно впливає на темпи професійного, інтелектуального і особистого розвитку людини. А в епоху інформаційних технологій і перевантаження інформацією тренувати пам'ять надзвичайно важливо.

Кишенькові девайси, зручні програми, додатки та нагадування провокують мозок економити енергію. Він утримується від спроб запам'ятати що-небудь, бо розумний будильник завжди нагадує про важливі події. Вивчення іноземної мови чудово допомагає не лише зупинити деградацію пам'яті, але і розвинути її.

5 причина — свобода від перекладачів і комфорт при відвідуванні інших країн

Ділова поїздка або відпустка переходять на абсолютно новий рівень, коли знаєш англійську мову і можеш хоча б на середньому рівні нею скористатися. З іноземною мовою людина завжди може самостійно забронювати готель, орендувати машину, запитати дорогу і поговорити з представниками іншої культури. Спілкування — саме насичене джерело знань, тому будь-яка поїздка буде більш яскравою і такою, що запам'ятовується.

Бонусна причина — участь в програмі «Агрокебети»

Одне з ключових умов до участі в нашій освітній програмі — це знання іноземної мови. Сучасна освіта потребує сучасних знань і навичок. Частину, яка стосується знань в агрономії, вирощування сільськогосподарських культур і тварин, управління аграрним бізнесом — ми візьмемо на себе. Англійську доведеться вивчити самостійно, щоб реалізувати всі вищеописані переваги і бути максимально затребуваним на ринку праці.

Про те, як проект «Агрокебети» змінить систему аграрної освіти в Україні ви можете прочитати за цим посиланням.
«АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети