УКАБ та «Агрокебети» приводять в Україну аргентинський досвід

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ), новітня магістерська програма «Агрокебети», Національний інститут аграрних технологій Аргентини (INTA), Посольство Аргентинської Республіки в Україні, Міністерство закордонних справ, міжнародної торгівлі Аргентинської Республіки, за підтримки Міністра аграрної політики та продовольства України оголошують про початок співпраці задля розвитку аграрного сектора України.
З 26 квітня в Україні розпочнеться освітня програма для українського сільськогосподарського сектору – Тиждень аргентинських агротехнологій в Україні. В рамках заходів програми закордонні спеціалісти прочитають низку відкритих лекцій для студентів програми «Агрокебети», приєднатись до яких можуть всі бажаючі.
26 квітня – знаковий день не тільки для програми «Агрокебети», а й для відносин між Україною та Аргентиною. Лектори розкажуть про найновітніші технології сільського господарства Аргентини, яка є потужним гравцем на світовому продовольчому ринку. Як, власне, і Україна. Тісна співпраця двох великих гравців світового продовольчого ринку – це початок нового етапу взаємодії між двома державами».
Алекс Ліссітса, генеральний директор ІМК, президент Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», голова Наглядової ради програми «Агрокебети»
На його думку, тиждень аргентинських технологій є початком тривалої співпраці між агрогігантами, якими є Україна та Аргентина.

«Той факт, що ми почали саме з освітнього аспекту вивчення технологій в аграрній галузі, на мій погляд, є дуже позитивним сигналом. Адже саме інвестиції в освітні ініціативи, в навчання молодих спеціалістів є найкращим вкладом в майбутнє та дуже перспективним кроком, - каже він. – Ми на цьому не плануємо зупинятись, адже досвід Аргентини неможливо вкласти в лекційну програму. В майбутньому планується проведення великої кількості спільних заходів для агробізнесу, серед яких – відкриття Центру аграрних технологій Аргентини в Україні».
26 квітня, о 15:00, відбудеться відкриття освітнього курсу.
У заході участь візьмуть Міністр аграрної політики та продовольства України, пан Роман Лещенко;
Президент УКАБ, пан Алекс Ліссітса;
Субсекретарь з питань розвитку торгівлі та інвестицій Міністерства Закордонних Справ Аргентини, пан Пабло Е. Сіворі;
Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентини в Україні, пані Елена Летісії Мікусінскі;
Президент Національного Інституту Аграрних Технологій Аргентини, пані Сусана Мірасу;
Генеральний директор агенції «UCABevent» та керівник освітнього проєкту «Агрокебети», пан Анатолій Циркун.
Запрошуємо вас 26 квітня 2021 року о 15:00 взяти участь у офіційному відкритті «Тижня аргентинських агротехнологій в Україні» та перегляді першої лекції відкритого відеокурсу, створеного експертами Національного інституту аграрних технологій Аргентини.

Захід відбудеться в онлайн форматі

Робочі мови: українська та іспанська (послідовний переклад)

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.
Взяти участь у заході можуть всі бажаючі.

Дата та час: 26 квітня (понеділок), 15:00-16:00
Після офіційної частини відкриття «Тижня аргентинських агротехнологій в Україні» учасникам заходу буде запропоновано переглянути першу лекцію з відкритого відеокурсу про аргентинські аграрні технології, який буде надано у вільному доступі для всіх зацікавлених.
Лектори курсу розкажуть про найновітніші технології сільського господарства Аргентини, яка є потужним гравцем на світовому продовольчому ринку.
З усіх питань стосовно Тижню аргентинських технологій в Україні та подальших активностей звертайтесь, будь ласка, до Дмитра Чепура, PR-менеджера програми «Агрокебети»:

Mail: chepur@ucab.ua
Cell: +38 (098) 846-0964
Нагадаємо, що у січні 2019 року на базі факультету аграрного менеджменту НУБіП України асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» започаткувала магістерську програму «Агрокебети» з підготовки Farm Managers нового покоління.

Ідею створення проєкту підтримали провідні аграрні компанії України: Corteva Agriscience, МХП, New Holland, IMMER Group, Agroprosperis, ІМК, Bayer, Cygnet, «Галс Агро», Kernel, LNZ Group, «Агрейн», «Лімагрейн Україна», HORSCH, AgroHub, SmartFarming, Arzinger та PwC.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети