ГОСТЬОВІ ЛЕКЦІЇ — «ЗІРКОВИЙ» ФОРМАТ НАВЧАННЯ В «АГРОКЕБЕТАХ»

«Агрокебети» - це не лише лекції в онлайн- чи офлайн-форматі, не лише корисні екскурсії на господарства провідних українських компаній-партнерів проєкту і навіть не лише подовжена піврічна практика під керівництвом особистого ментора.

Ми вже розповідали, як впроваджуємо концепцію lifelong learning у нашому проєкті

Цього разу розповімо про інший важливий елемент навчання – гостьові лекції. Це дуже цікавий освітній формат, який в «Агрокебетах» впроваджений з першого дня існування.

Гостьові лекції – це окремі зустрічі із запрошеними професіоналами, які готують унікальні виступи для студентів проєкту. Гостьовими лекторами виступають відомі (навіть, «зіркові») підприємці, науковці зі світовим ім'ям, досвідчені викладачі та винахідники з усього світу.
Завдяки цьому формату студенти отримують доступ до знань з безлічі різних галузей: від пошуку роботи та підбору кадрів в аграрній галузі до управління фермерськими господарствами, від пошуку фінансування для бізнесу до розумного землеробства.

Підготували для вас перелік таких лекцій, які виклали на загальний доступ, щоб всі могли долучитись до сучасних знань, наданих топ-лекторами.
Залучення фінансування – одне з ключових завдань сучасного агробізнесмена. Розуміння суті кожного фінансового інструмента та різниці між ними стане в нагоді «польовим менеджерам», яких готують на проєкті «Агрокебети». Ця лекція пояснює, як працює фінансування та на що саме може розраховувати сучасний спеціаліст аграрного бізнесу.
Заснований українкою стартап став неймовірно популярним у Північній Америці, залучив кошти інвесторів та зробив відомою засновницю: вона потрапила до рейтингу «ТОП-100 жінок року ВВС». Без зайвої скромності, відверто та щиро, Анастасія розповіла історію успіху її компанії, надала багато цінної інформації про технології в аграрній галузі та змотивувала слухачів створювати власні стартапи.
Як шукати першу (та й усі наступні) місця роботи в аграрному бізнесі України? Якими мають бути кар'єрні сходи та як створити власний план професійного розвитку? Про це мабуть чи не найбільше за всіх знає HRBP компанії «МХП», і своїми знаннями вона поділилась зі студентами проєкту «Агрокебети».
Всі п'ять лекцій «Тижня аргентинських агротехнологій в Україні»
Максимально корисні, збалансовані та відпрацьовані на аргентинському ринку лекції про всі напрямки розвитку агробізнесу в країні. Безліч ноу-хау, цікавий погляд зі сторони, харизматичні спікери: п'ять лекцій Тижня стануть у нагоді спеціалістам всіх спеціальностей українського АПК.
В нас ще є багато цікавого для тих, хто бажає навчатись, розвиватись та ставати справжніми професіоналами агропромислового комплексу України.
Освітній проєкт «Агрокебети» започатковано асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) у 2019 році. Його мета – підготовка farm managers нового покоління для потреб сучасного агробізнесу. Магістерська програма реалізується у шести навчальних закладах: з 2019 року – у Національному університеті біоресурсів та природокористування, а з 2020 року – ще й у Сумському, Луганському, Херсонському, Миколаївському та Таврійському національних аграрних університетах.
Проєкт підтримують провідні компанії України: New Holland, ІМК, Bayer, Галс Агро, HarvEast, Syngenta, Amazone, LNZ Group, Limagrain, Horsch, Kuhn, УАПК.
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
ОСТАННІ НОВИНИ
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети