Error get alias
Error get alias
Де і коли Ви навчались в ролі студента?
Я навчалась в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка, на факультеті «Міжнародні відносини», спеціальність «Міжнародний бізнес», спеціалізація «Міжнародний маркетинг» 2002 - 2008 рр. З тих пір, маркетингову стежку не покидала :) Після закінчення університету у мене 2 дипломи: один - за фахом, економіст-міжнародник, другий - перекладач німецької та англійської мов, виданий тим самим ЗВО. 2005 р., літо - навчалася в німецькому університеті міста Пассау, Баварія, на курсах «Німецька для економістів»

Поки вчилася в школі, провела весь свій 10-й клас в США, штат Меріленд, місто Леонардтаун. Жила в родині і вчилася в школі. Приїхала по стипендії Freedom Support Act / Future Leaders Exchange (FSA / FLEX) від американського уряду.
Який найбільш пам'ятний момент для Вас зі студентських часів?


Опишу свій вступ - найсмішніший момент усього навчання. Коли я вступала, було перше літо, коли дозволили вступати не в один ЗВО, а в скільки хотів абітурієнт. Я дуже хотіла навчатися в столиці (сама родом з Дніпропетровської обл.), І мені, в принципі, було все одно, в якому ЗВО, головне - на бюджеті і в столиці.

Я, звичайно, хотіла бути маркетологом, але столиця була в пріоритеті :)
Тоді ще була 5-ти бальна система, і прохідний бал був 13 за результатами 3-х іспитів (дві оцінки «4» і одна «5»). З математики та української мови мені поставили «4», і тут англійська - а я рік як повернулася зі Штатів. Досить складні були завдання і потім усна співбесіда, як я потім дізналася, з найсуворішим викладачем. І цей строгий викладач мені ставить «5» - ода і хвала всій моїй стипендії та навчанню в США.
Але я, все ще не вірячи в свій успіх, готуюся подавати оригінали документів до Національного авіаційного університету на «Промислове та цивільне будівництво», оскільки там сказали, що я вже зарахована.

Потім, звичайно, все змінилося, і я закінчила КНУ ім Т.Шевченка :) Вірте в себе і свої сили - завжди пробуйте. За спрос грошей не беруть :)
І ось, після здачі документів в Авіаційний університет, в Харчових технологій, КПІ, педагогічний, технології та дизайну, мама (а вона була зі мною під час всієї вступної кампанії) мені каже: «Давай подамося на «Міжнародні відносини» - там конкурс 3 людини на 1 місце, саме на цю спеціальність, це ж зовсім небагато». Я довго не погоджувалася, оскільки була в повній впевненості, що не вступлю - це ж перший ЗВО країни!
Що Ви порадите сучасним студентам: на що витрачати свій час та гроші?
Дізнайся більше про компанію ментора:
Обов'язково під час студентських років:

Вчіться, вбирайте все, як губка, будьте проактивними і беріть участь всюди. Якість навчання залежить тільки від вас. По можливості, починайте працювати після 3 курсу з максимальною наближеністю до своєї спеціальності.

Не слід витрачати час і гроші:

Прогулювати пари, замість навчання займатися деструктивною діяльністю. Думайте, що навчання - це розвага і витрачайте на це час.
«АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети