Error get alias
Error get alias
Розкажіть про Ваше студентство: де і коли Ви навчались в ролі студента?
З 1999 по 2004 я був студентом Київського Національного Економічного Університету. Потрапив туди я своїми знаннями, без знайомств та грошей. Взагалі, в моєму розпорядженні тоді було 100 грн на місяць.

Але я багато мріяв і докладав чимало зусиль. Ця тактика завжди працювала. Навіть зараз я маю дуже багато мрій і цілей. Я уявляю, ким я буду через 5, 10 чи 20 років. І вже розумію, що для цього мені треба зробити.


Опишіть один з найбільш пам'ятних моментів студентського життя.
Оскільки мені легко давались точні науки, то я швидко вирішував завдання на іспитах. Цим користувались мої однокурсники. Я міг встигнути допомогти ще 10-20 студентам успішно скласти іспит :)

Мій викладач з теорії ймовірностей знав про це, тому на одному іспиті, на який було виділено чотири години, він постійно підходив до мене та дивився тільки на початок розв'язування, ставив «+» та просив пропускати і переходити до іншого рівняння і т.д. Іспит для мене закінчився вже через 15 хвилин з оцінкою «Відмінно».
Після чого, він попросив залишити корпус та через вікно спостерігав, щоб я не повернувся назад ☺. Того дня моїм однокурсникам довелося складати іспит вже самотужки.
Що Ви порадите сучасним студентам: поради, що обов'язково потрібно зробити під час студентських років та на що студенту не варто витрачати гроші і час?
Що потрібно робити студентам:

  • Обов'язково розвивайте корисні звички. Це може бути біг кожного ранку, або заняття спортом. Це дасть вам здоров'я та заряд енергії.
  • Читання нових книжок. Вони розвивають світогляд та дають нові знання, підвищують ерудицію.

  • Займайтеся творчістю та медитацією. Це підвищить ваш емоціональний інтелект, дозволить вам бачити найголовніше та вміння розставляти пріоритети, додасть креативності.
Цей перелік може бути довшим. Вибір за вами! :)
Важко однозначно порадити, що не треба робити. В своєму житті я теж робив зайві речі, але з них також складається наше життя та формується досвід, нехай і негативний.

Будьте в меншому ступені матеріалістами. Сьогодні мати власне житло чи автомобіль вже не є першочерговою потребою.
Перший свій заробіток витрачайте на знання. Ця інвестиція гарантовано окупиться. І ніколи не зупиняйтеся у своєму розвитку.

Щодо того, на що не варто витрачати час - просто його не витрачайте. Кожен день робіть щось, що зробить вас ближче до вашої мрії! :)
Дізнайся більше про компанію ментора:
«АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети