Error get alias
Error get alias

Максим Шляховий: «Саме практика в провідних аграрних компаніях – це найважливіший досвід»

Продовжуємо серію інтерв'ю зі студентами, які хочуть навчатись на магістерській програмі «Агрокебети». В особистому інтерв'ю Максим Шляховий розповів, чому він обрав саме агро і чим його зацікавив проект «Агрокебети».
- Розкажи про себе та свою освіту.

Наразі мені 20 років. Після закінчення 9-го класу одразу вступив в коледж при Національному авіаційному університеті навчатись на економічному факультеті за спеціальністю «Фінанси та кредит». Тобто, наразі я вже здобув економічну освіту бакалавра і маю бажання вступити на магістерську програму «Агрокебети».

До коледжу навчався в спеціалізованій англійській школі №115 в місті Києві, де здобув хороші знання англійської мови.

Свого часу отримав цінний досвід роботи за кордоном — працював в місті Торонто в Канаді, де проживає мій тато. Він є громадянином Канади і має там свою рекламну компанію, яка випускає безкоштовну українсько-канадську газету для місцевої україномовної діаспори. В ній публікуються канадські та українські новини, щоб люди мали розуміння, що відбувається в Україні та світі. Я там жив і працював місяць та значно покращив свої знання англійської мови.

- Чому обрав саме навчання в сфері агро?

Вирішив розвиватись у цьому напрямку, тому що аграрний сектор був завжди привабливий з точки зору можливостей кар'єрного розвитку, адже в Україні відомі на весь світ родючі чорноземи і в нас дуже розвинене сільське господарство.

Переконаний, що агро продовжуватиме розвиватися, тому що багато іноземних країн хочуть інвестувати кошти саме в агропромисловий комплекс. Майбутнє України найближчим часом буде саме за агро.

- Як займаєшся саморозвитком? Чим цікавишся крім навчання?

Веду доволі активний спосіб життя, не подобається сидіти вдома. Стабільно відвідую зал та працюю над своєю фізичною формою. Займався багатьма видами спорту: бокс, фехтування, плавання. Маю в планах знайти час та навчитись грати в теніс.

Ходжу на курси англійської мови і хочу почати вивчати ще одну іноземну мову - французьку або іспанську. Взагалі, мені дуже подобається вивчати нові мови, вони мені легко даються.

Також читаю багато зарубіжної літератури англійською мовою, мені подобається фантастика.
    - Чому вирішив навчатись на проекті «Агрокебети»?

    Мене зацікавив цей проект тим, що він інноваційний, а навчальна програма розроблена згідно європейських стандартів. Мені імпонує те, що ми будемо взаємодіяти з людьми, які вже працюють в цій сфері та досягли успіхів. Серед менторів, які будуть передавати студентам свої знання, багато топ-менеджерів провідних аграрних компаній України.

    До цього я таких проектів в Україні ще не зустрічав. Вважаю його перспективним і переконаний, що цей проект змінить систему освіти в Україні.

    - Які в тебе плани на майбутнє?

    Я б хотів працювати в українській філії міжнародної аграрної компанії. Не хочу покидати Україну та вважаю, що ми маємо розвивати економіку та агробізнес країни, адже для цього є всі передумови. У майбутньому хотілось би їздити за кордон для обміну досвідом. Хочу, щоб більше іноземних країн інвестували кошти в нашу країну.

    - Які поради можеш дати студентам, які зараз вирішують чи йти їм на проект «Агрокебети»?

    Порекомендував би, щоб вони не вагались, адже проект дійсно цікавий. Я вважаю, що таких знань, які дасть цей проект, вони не отримають під час навчання в звичайному університеті, тому що саме практика в провідних аграрних компаніях – це найважливіший досвід.
      «АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
      Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
      Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

      Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

      ОСТАННІ НОВИНИ
      FACEBOOK
      YOUTUBE
      TELEGRAM
      INSTAGRAM
      +38-067-769-86-58
      +38-067-538-18-81
      info@agrokebety.com
      ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
      ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
      Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
      НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
      Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
      *Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
      МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
      Розробка та просування:
      Ментори
      © 2021 Aгрокебети