Новий член Наглядової ради -
Дмитро Скорняков, генеральний директор HarvEast

Анастасия Фесун
Дмитре, будь ласка, розкажіть кілька слів про агрохолдинг? Які основні напрямки його діяльності?
Агрохолдинг HarvEast - один з найбільших латифундистів в Україні. У 2021 році він відзначив 10 років з дня заснування. Компанія обробляє понад 130 тис. га в Київській, Житомирській та Донецькій областях.

Серед основних видів діяльності: рослинництво і молочне тваринництво. Останніми роками також були інвестовані значні кошти в розвиток насіннєвого напряму, системи зрошення і горіхові сади.

HarvEast надає послуги з вирощування насіння насіннєвим компаніям зі світовим ім'ям, таким як Euralis, MAS Seeds, Лімагрейн. У 2018 році був побудований і запущений власний насіннєвий завод, на якому виконується доопрацювання насіння як для власних потреб, так і для зовнішніх споживачів.

Компанія вважає себе однією з найбільш ефективних агрокомпаній в країні. Коріння HarvEast у Приазов'ї, де завжди були складні кліматичні умови. Працюючи в зоні ризикованого землеробства, колектив напрацював такі технологічні рішення, які дозволяють отримувати максимально високі результати не тільки у вирощуванні товарної агропродукції, а й насіннєвого матеріалу найвищої якості.
Які Ваші очікування від участі у Наглядовій раді проєкту «Агрокебети»?
«Агрокебети» - дуже важливий і потрібний проєкт, який розвиває на новому рівні профільну аграрну освіту в Україні. Він також демонструє зацікавленій молоді більш сучасну, інноваційну сторону роботи в агро, переваги галузі в цілому і перспективи її розвитку. Це є дуже цінним, особливо з огляду на той факт, що дана сфера в нашій країні, поряд з ІТ - одна з основних, куди прагне потрапити найяскравіша і найбільш талановита молодь України.
Якою Ви бачите синергію Вашого агрохолдингу та «Агрокебет»?
Для досягнення синергії в рамках цього проєкту ми, як агробізнес, повинні почути і сприйняти ідеї молодих фахівців, від яких залежить майбутнє агросектору, а студенти «Агрокебетів» можуть в успішних компаній перейняти накопичений досвід та навчитися, як досягати найвищих результатів у роботі.

Взаємний відкритий діалог сторін і взаємне збагачення знаннями та ідеями у процесі навчання в «Агрокебетах» - один з маркерів успішності даного проєкту і відмінної синергії.
Що Ви плануєте запропонувати студентам «Агрокебетів» від імені HarvEast?
Наша компанія готова ділитися із зацікавленими студентами «Агрокебетів» накопиченої експертизою по всіх напрямках агробізнесу, а також організовувати практику на активах HarvEast. Наприклад, на полях зі зрошенням, на нашому насіннєвому заводі, ділянках гібридизації насіння і в садах.
Що Ви можете побажати студентам «Агрокебетів»?
Від себе побажаю студентам проєкту завжди досягати поставлених цілей, іти вперед, навіть якщо на шляху буде непереборна смуга перешкод.
У світі безліч історій «я не зміг зробити, тому що...» і в рази менше «я зробив це всупереч...».
Не бійтеся діяти всупереч і обов'язково вірте у свої сили!
Магістерську програму «Агрокебети» започатковано асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» у 2019 році. Його мета – підготовка farm managers нового покоління для потреб сучасного агробізнесу. Програма реалізується у шести навчальних закладах: з 2019 року – у Національному університеті біоресурсів та природокористування, а з 2020 року – ще й у Вінницькому, Сумському, Луганському, Харківському та Таврійському національних аграрних університетів.
Проєкт підтримують провідні компанії України: New Holland, ІМК, Bayer, «Галс Агро», Limagrain, HORSCH, HarvEast, «Август Україна», «Євраліс», МХП, Syngenta, AgroHub, SmartFarming, Arzinger та PwC.
ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети