Error get alias
Error get alias

УКАБ і ЛНАУ співпрацюватимуть в рамках проекту «Агрокебети»

12 травня Луганський національний аграрний університет (ЛНАУ) підписав меморандум про співробітництво із асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» щодо запровадження новітньої магістерської програми «Агрокебети».
Как планировать дела чтобы повысить личную эффективность
Магістерська програма «Агрокебети» на базі ЛНАУ буде реалізована за підтримки проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Основною метою співпраці є сприяння в підготовці сучасних фахівців нового формату та поширення передових знань в галузі сільського господарства та менеджменту для підвищення якості освітнього процесу на сході України.

За словами голови Наглядової ради освітньої програми «Агрокебети», президента УКАБ Алекса Ліссітси, проект "Агрокебети" покликаний повністю реформувати аграрну освіту України. Саме тому уже напрацьований досвід поширюється на регіони.

«Проект продовжує крокувати країною та трансформувати систему освіти. Ті аграрні заклади, які приєднуються до цієї програми, зможуть дати студентам гідну сучасну освіту та нададуть можливість працевлаштуватись в провідних аграрних компаніях. ЛНАУ - це вже п'ятий університет країни, який в новому навчальному році відкриє свої двері для талановитої молоді. І я переконаний, що це лише початок», - коментує Алекс Ліссітса.

    Как планировать дела чтобы повысить личную эффективность
    ЛНАУ став другим університетом східного регіону, який буде наступного навчального року впроваджувати в себе магістерську програму "Агрокебети". Орім ЛНАУ, можливість навчатись за новітньою програмою отримали також студенти Таврійського державного агротехнологічного університету (ТДАТУ). Навчання починається восени. Протягом травня-серпня триватиме відбір студентів.

    Ректор університету ЛНАУ Ростислав Подольський наголосив, що програма «Агрокебети» для Луганського національного аграрного університету є важливим етапом в його поступовому розвитку: «Цією співпрацею з УКАБ ми створюємо той базис, на основі якого зможемо стартувати у майбутньому, і як результат - розробляти і формувати не тільки сучасні підходи до підготовки фахівців в аграрній галузі, а й матимемо змогу створити нову культуру та систему цінностей для підготовки фахівців з вищою освітою за аграрними спеціальностями. Варто відзначити, що проект «Агрокебети» для нас це не тільки програма з підготовки фахівців, це перш за все програма, до участі в якій ми будемо залучати тих людей, які дійсно хочуть розвиватись. Разом ми формуємо основи для розвитку і підготовки фахівців з менеджерськими навичками».
      «АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
      Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
      Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

      Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

      ОСТАННІ НОВИНИ
      FACEBOOK
      YOUTUBE
      TELEGRAM
      INSTAGRAM
      +38-067-769-86-58
      +38-067-538-18-81
      info@agrokebety.com
      ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
      ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
      Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
      НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
      Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
      *Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
      МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
      Розробка та просування:
      Ментори
      © 2021 Aгрокебети