Error get alias
Error get alias

USAID та УКАБ співпрацюватимуть над проєктом «Агрокебети»

21 травня директор Проєкту USAID "Економічна підтримка Східної України" Майкл Піллсбері і президент асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" (УКАБ) Алекс Ліссітса підписали меморандум про співробітництво.
Как планировать дела чтобы повысить личную эффективность
Проєкт USAID підтримає впровадження проєкту "Агрокебети" в університетах Сходу України - Луганському національному аграрному університеті і Таврійському державному агротехнологічному університеті ім.Д.Моторного у 2020-2021 і 2021-2022 роках.

Впродовж двох навчальних років студенти цих навчальних закладів отримають менторську підтримку менеджерів-аграріїв відповідно до сучасних потреб потенційних роботодавців. Для цього залучатимуть експертів, у тому числі міжнародних. Також студенти отримають практичні навички у кращих агрокомпаніях України.

Співпраця Проєкту USAID з УКАБ сприятиме підготовці фахівців і керівників агропідприємств, поширенні інноваційних та передових знань, а також навичок в галузі сільського господарства та менеджменту, підвищуватиме ефективність та якість освітнього процесу.

Завдяки впровадженню програми планується підвищити престижність агроспеціальностей та допомогти роботодавцям отримати якісно підготовлених молодих спеціалістів.

Набір студентів до програми "Агрокебети" розпочнеться влітку, навчання - восени 2020 року.

Нагадаємо, меморандум про співпрацю ЛНАУ і УКАБ підписали 12 травня.

Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії "Схід економічних можливостей". Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру. Ще ніколи не було стільки проєктів, готових залучати інвестиції та допомагати стати регіону сильним, креативним та привабливим для роботи й життя.
«АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» – це проєкт про навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво в українському агро.
Ціль проєкту – підтримати розвиток аграрної галузі України та забезпечити потреби у фахівцях з відповідними практичними навичками та компетенціями.
Приєднуйтеся до Telegram каналу проєкту «АгрокебетиPRO»: анонси заходів, актуальні вакансії в агро, навчальні можливості та багато іншого. Не проґавте можливість, всього один клік: agrokebetypro

Проєкт реалізується освітнім проєктом «Агрокебети» та асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ОСТАННІ НОВИНИ
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних
МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ!
Розробка та просування:
Ментори
© 2021 Aгрокебети